Padelson

Alla recensioner

Padelson

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Padelson

Väskor, skor, bollar och racket är något som behövs till flera olika sporter men i synnerhet till sporten padel. Padel är en sport som under den senaste tiden blivit ganska så populär eftersom den har växt på sociala medier vilket även har lett till att många företag har valt att erbjuda dessa typer av produkter. Men vart ska man vända sig om man vill ha en nya padelracket? Finns det något man bör veta om bollarna innan man gör sin beställning? Att få höra andra personer erfarenheter av olika företag är alltid väldigt bra eftersom man då får en bättre bild av företaget. I detta fallet har vi på OmdömesStälle valt att samla recensioner om företaget Padelson. 

Mer om Padelson
Padelson grundades och lanserades under 2016 då företagets grundare reste runt i Spanien och såg den växande sporten samt olika märken på bollar och racketar. Personerna som arbetar och har tagit fram företaget har själva erfarenhet inom sporter såsom: tennis, cross minton, badminton samt squash. I sitt sortiment har Padelson valt att erbjuda produkter från olika cirka 40 olika varumärken samt att de har cirka 200 olika racketar och andra tillbehör. Padelson har i dagsläget inte någon typ av fysisk butik utan de är verksamma via sin nätbutik. 

Inne i företagets nätbutik är det möjligt att se alla de populäraste produkterna, vilka produkter som är helt nya för sortimentet samt att Padelson har även valt att visa nyheter i sin nätbutik. Såsom olika artiklar och inlägg om själva sporten och info om vad som händer inom den. 

Det som erbjuds hos Padelson
Padelson erbjuder produkter både för kvinnor och män och de har även tagit fram en köpguide där det finns information om vad man ska tänka på då man väljer racket och hur man ska underhålla den. De synliga priserna är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms, och betalningarna som sker via nätbutiken går via Klarna eller Mondido Payments. Detta betyder att kunderna kan betala antingen med kort, på faktura eller via Swish. Efter att företaget har tagit emot kundens beställning så tar det mellan 1-2 vardagar för paketet att lämna lagret, och efter det gäller en normal leveranstid på 1-4 dagar. Om det skulle vara så att den beställda produkten inte finns i lager så kommer kunden att bli meddelade om det. På varje beställning som understiger 499 kr läggs det till en fraktavgift på 59 kr, annars är leveranserna gratis för kunderna. Kundtjänsten hos Padelson kan nås via mejl eller via Facebook Messenger. 

Tankar och åsikter om Padelson
Har du köpt padel produkter via företaget Padelson? Om du har det så skulle det vara väldigt tacksamt om du tog dig en liten stund av din dag och berättade för oss vad du tyckte om företaget och deras produkter. Berätta vad du tyckte om servicen, priserna och glöm inte heller att berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna. Det är gratis att lämna recensioner inne hos oss på OmdömesStälle. 


Produkt som Padelson har i sitt sortiment.