PADELnest

Alla recensioner

PADELnest

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

PADELnest

Chansen är ganska stor att just du där ute antingen har hört om den relativt nya sporten padel eller så brukar du till och med ganska lägga mycket tid på denna sporten. Padel har verkligen under den senaste tiden synts på sociala medier och det byggs/öppnas hela tiden nya banor runt om i landet. Det 'är bra att människor väljer att röra på sig och håller sig hälsosamma och padel är också en sådan sport där man antingen kan spela med en annan vän, eller tre andra vänner. När det kommer till sporten så behöver man ju ha en bana som man kan spela på, men man behöver även speciella racketar och bollar. Padelnest är ett företag som online erbjuder både de sakerna. 

Kommer produkterna att vara gjorda av bra kvalitet hos Padelnest? Hur är det med priset, är produkterna värda sitt pris eller inte? Kommer jag att smidigt kunna lämna tillbaka en racket om den inte alls var vad jag hade förväntat mig? Du kan finna svaren till många olika frågor genom att endast lägga lite tid på att läsa recensioner.  

Mer om Padelnest
Padelnest är ett företag som erbjuder produkter inom padel både till personer som ganska nyligen har börjat spela men även till personer som har lite erfarenhet när det kommer till sporten. Företagets kontor och huvudsäte ligger i Helsingborg i Sverige. I sitt sortiment har nätbutiken produkter så som: racketar, bollar samt annan utrustning som kan kommas att behövas inom padel. 

Företagets nätbutik är som vilken nätbutik som helst där produkterna finns synliga, en sökfunktion som söker bland alla produkter i sortimentet och även finns produkterna filtrerade beroende på vilket märke de är. I sitt sortiment har även Padelnest en del där det ingår endast begagnade racket. För att kunna se dessa inne på hemsidan så kan kunden gå till fliken "Second Chance". 

Det som Padelnest erbjuder
Valfria produkter kan läggas till i korgen och sedan kan kunden gå vidare med att genomföra beställningen, lika som hos vilken nätbutik som helst. Oberoende hur mycket eller lite en kund väljer att beställa så erbjuder företaget alltid fri frakt inom Sverige. Skulle dock kunden vilja ha sitt paket levererat hem till dörren så kostar det 79 kr. Den normala leveranstiden är mellan 1-3 arbetsdagar efter att företaget tagit emot kunde. beställning, förutsatt att den beställda produkten redan finns i lager. Returer är möjliga att göra och då får kunden själv står för returkostnaderna. Om det är så att en retur ska göra (eller om kunden har några frågor) så ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras antingen via e-post eller via Facebook. 

Åsikter och tankar om Padelnest
Har du någon erfarenhet av produkterna som företaget säljer? Om du har det så kan du väl ta och lägga några minuter på att skriva en egen recension om dem. Du kan berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om de verkligen var värda sitt pris och om du kommer att handla hos dem igen vid ett senare tillfälle. 


Hur spelar man egentligen padel?