OmdömesStälle

  Recensioner Padelbollar

  Padel är en sport som under den senaste tiden verkligen blivit populär och det är dels för att så många på sociala medier väljer att dela med sig då de spelar padel. Det är ju som sagt en tennisliknande sport med samma koncept när det kommer till racketar och bollar. Eftersom det är så många som vill spela padel så har många företag även skapats som erbjuder produkter som kan användas inom sporten. Padelbollar är en prenumeration där kunder har möjligheten att bygga egna paket.

  Varför ska jag just välja en prenumeration från Padelbollar när jag kan köpa produkterna skilt istället? Vilka för- eller nackdelar finns det med denna typen av prenumeration. Du har möjligheten att här på OmdömesStälle läsa andra personer erfarenheter av företaget.

  Om företaget Padelbollar

  De personer som skapade företaget ville göra det eftersom de ville erbjuda det svenska folket padel bollar online, istället för att de ska köpa bollarna direkt vid padel planen. De har som sagt tagit fram en prenumerationstjänst där kunder med jämna mellanrum kan få hem ett visst antal padel bollar, men det finns även möjligheten att via företagets hemsida göra enskilda köp. När det kommer till prenumerationstjänsten så har kunderna antingen möjligheten att bygga egna paket, eller välja mellan några paket som redan finns färdiga i nätbutiken.

  Tjänsten Padelbollar

  Steg ett när det kommer till prenumerationen där kunden själv bygger ett paket är att hen väljer hur många bollrör hen vill få hem, samt hur många grepplindor. Efter det kan kunden välja om hen vill få hem sitt paket var 4:e, 6:e eller 8:e vecka. Då en prenumeration skapas så finns det ingen bindningstid och detta betyder att en prenumerant kan när som helst avsluta sin prenumeration. Förutom att kunden kan lägga till både bollar och lindor i sitt paket så finns även möjligheten att lägga till olika energidrycker och bars. Kunderna kan välja om de betalar för sin prenumeration med kort, direkt via internetbanken, Apple/Google Play eller via Klarna faktura. Alla prenumerationer levereras kostnadsfritt till kunden, men om det handlar om enskilda beställningar så läggs det till en fraktavgift på 49 kr på de beställningar som är på 299 kr eller mindre. Om det är så att det görs beställningar till något annat land än Sverige så gäller andra fraktvillkor och kundtjänsten kan kontaktas för mer information. Kundtjänsten kan nås via e-post, och skulle det vara så att en kund känner sig missnöjd så har hen möjligheten att göra en retur inom 14 dagar från och med mottagandet av produkten.

  Erfarenheter av företaget Padelbollar

  Har du varit prenumerant på tjänsten som Padelbollar erbjuder? Om du har det så kan du väl berätta om du tyckte att prenumerationen var värd sina pengar, om du tyckte att det var praktiskt att prenumerera på bollar och även om du skulle säga att kvaliteten var bra på produkterna som du fick i din prenumeration. Du kan gratis lämna en recension hos oss, samt att du även gratis kan läsa andra personers recensioner.


  Prenumerationstjänsten Padelbollar.

  Padelbollar
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Padelbollar

  Din recension

  FAQ

  Är Padelbollar ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Padelbollar. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Padelbollar?

  Padelbollar är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Padelbollars webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.