Owow

Alla recensioner

Owow

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Owow

Håret människor har på huvudet är väldigt hållbart och kan faktiskt överleva ganska så mycket. Under natten gnuggar man håret på dynan i flera timmars tid, sedan stiger man upp på morgonen och gör en styling på det antingen en viss frisyr eller så använder man värmeprodukter, och när kvällen kommer ska man tvätta det vilket ytterligare sliter på det. Även fast håret håller väldigt mycket så måste vi komma ihåg att ta hand om vårt hår så att vi ska kunna njuta av det så länge som möjligt, och det finns många produkter som kan hjälpa till med detta. Om du känner att ditt hår börjar bli lite ledsamt har kanske företaget Owow något för dig. 

Det finns för- och efterbilder inne på företagets hemsida, fungerar verkligen produkterna så bra? Kan man använda dessa produkter oberoende viken hårtyp man har och kan man få pengarna tillbaka om produkterna inte alls fungerar som de gör? Läs svaren till dessa frågor i recensioner här på OmdömesStälle. 

Om Owow
Grundare till företaget är en tjej vid namnet Georgiana och hon valde att ta fram företaget eftersom hon verkligen tror att skönhet ska vara praktiskt, hälsosamt och etiskt. Georgiana valde att ta fram företaget eftersom hon kände att vem som helst hemifrån ska ha möjligheten till att ta hand om sitt hår, utan att behöva gå till en frisör och betala stora summor. Produkterna som företaget säljer är gjorda för att de ska kunna användas hemma av vem som helst. 

Kunder kan köpa ett helt kit från Owow och vad produkterna ska hjälpa till med är till exempel: reparerar och återfuktar skadat och torrt hår, ger glansigt hår i upp till 3 månader, torkningstiden på håret halveras och så vidare. 

Vad erbjuder Owow

Det är möjligt hos Owow att köpa ett helt kit med flera produkter eller att endast köpa några enskilda produkter beroende på vad kunden är ute efter. Företagets lager och huvudkontor ligger i Storbritannien och detta betyder att kunder inom EU kan räkna med en leveranstid på 4 till 7 arbetsdagar. Efter att företaget tagit emot en beställning kommer paketet i de allra flesta fallen att lämna lagret inom 24 timmar, under vardagar. Kunderna kommer att få sina pengar tillbaka inom 30 dagar efter mottagandet av produkten om det är så att de inte alls skulle vara nöjda. För att kunna göra en retur eller annars ställa några frågor kan Owow nås via e-post. 

Åsikter och tankar om Owow

Är du en person som ärligt kunde säga att ditt hår blivit räddat av produkter från Owow? Skulle du kunna säga att produkterna verkligen fungerar som du velat och skulle du säga att de är värda sina pengar eller inte? Skriv en recension som du publicerar här inne hos oss där du med dina egna ord beskriver dina erfarenheter av detta företaget. Det är helt gratis att dela med sig hos oss. 


Hur man får bättre hår.