OmdömesStälle

  Recensioner ÖVERLEVNADSBUTIKEN

  Vardagen ser oftast ganska så lika ut då man åker till sitt jobb och jobbar, kanske tränar efter jobbet, hämtar ungarna från dagis eller skolan och sedan börjar allting om igen. Det är härligt när hela livet bara flyter på och man inte behöver fundera på så mycket. Här oppe i Norden är det väldigt säker att bo och man kan vara ute och springa efter att det har blivit märkt utan att man behöver vara rädd och kolla bakom sig. Med det kan dyka upp situationer som man inte alls hade räknat med och det är då som det kan vara bra att man är förberedd på förhand. Överlevnadsbutiken erbjuder produkter som kan hjälpa till vid krissituationer både i hemmet men även ute i naturen.

  Kom ihåg hur viktigt det egentligen är med recensioner. Inte bara det att företaget i säg kan få en bekräftelse på hur man (eller kanske dåliga) de är, men det kan även hjälpa hur många tusentals människor som helst om de kanske är osäkra om de ska handla hos ett visst företag eller inte. När det kommer till recensioner så har vi här på OmdömesStalle valt att samla dem.

  Om Överlevnadsbutiken

  Under 2012 grundades Överlevnadsbutiken och senare under 2013 lanserades den även online av en person vid namnet Fredrik Qvarnström. I butiken finns det olika typer av produkter som kan hjälpa tex om man befinner sig utan ström i sitt hem, och det blir ett riktigt snöoväder, vid brand, storm, pandemi eller vad som helst som man kanske inte direkt kan räkna ut på förhand. I dagsläget finns även Överlevnadsbutiken på en fysisk plats vilket är på Eckerö.

  Det som Överlevnadsbutiken erbjuder

  Det finns olika produktkategorier inne i företagets nätbutik som tex: nödbelysning, nödladdare, vattenrening, överlevnadsböcker och så vidare. Det finns även en sökfunktion inne i butiken som gör det möjligt att söka bland alla produkter i hela sortimentet om en kund skulle vilja göra det. PostNord eller DHL är de företag som levererar kundernas paket efter att det har gjort sin beställning, och paketet levereras antingen direkt till kundens brevlåda eller till det närmaste ombudet. Om det är så att det görs beställningar på 999 kr eller mer så behöver inte kunden betala någon fraktkostnad. Skulle dock beställningen gå på mindre än det så läggs det till en fraktkostnad mellan 19-99 kr. Från och med att kunden har tagit emot sin beställning så har hen möjligheten att göra en retur inom 30 dagar. Skulle en retur ske så får kunden själv stå för returkostnaderna. Skulle en kund vilja göra en retur så ska först kundtjänsten kontaktas vilket kan göras via e-post eller telefon.

  Tankar, åsikter och kanske erfarenheter av Överlevnadsbutiken

  Har du fyllt på ditt lager med överlevnadsprodukter från just detta företaget? Om du har det kan väl du ta och berätta vad du tycker om produkterna, om du har redan haft dem i användning vid något tillfälle och om du känner dig säkrare då du har dessa produkter hemma i fall om att.


  Fredrik som skapat överlevnadsbutiken.

  ÖVERLEVNADSBUTIKEN
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ÖVERLEVNADSBUTIKEN

  Din recension

  FAQ

  Är ÖVERLEVNADSBUTIKEN ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ÖVERLEVNADSBUTIKEN. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ÖVERLEVNADSBUTIKEN?

  ÖVERLEVNADSBUTIKEN är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till ÖVERLEVNADSBUTIKENs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.