OutletInn

Alla recensioner

OutletInn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

OutletInn

Att röra på sig och att träna är otroligt viktigt. Alla jobb blir allt mer stillasittande samt att man åker mycket bil, buss och andra sorter av kollektivtrafik. Om man rör på sig kommer man att må mycket bättre både psykiskt och fysiskt, man kommer att få bättre hållning och mycket mer.  Men om man vill gå på gymmet, eller om man har någon speciell hobby som har med träning och göra behöver man även speciella träningskläder samt utrustning. Utrustning och kläder till olika sporter kan ofta vara ganska dyra, men det finns en online butik vid namnet Outletinn som säljer sportrelaterade produkter till outlet priser. 

Mer information om Outletinn
Outletinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Om man är intresserad kan man ladda ner Tradeinns applikation på mobilen för att ta del av nyheter och erbjudanden. 

Vad erbjuder Outletinn sina kunder?
Inne på Outletinns hemsida kan man använda sig av sökfunktionen för att söka bland 700 000 produkter och över 1 700 märken. På hemsidan kan man även se vilka kampanjer som är pågående för tillfället, och man kan även se vilka kampanjer som är de kommande. Kampanjerna har alltid en viss längd och ett visst antal produkter men man kan hitta produkter som tex skor, kläder, accessoarer, väskor mm. På hemsidan finns det både produkter som är välkända och de kan även då vara lite dyrare, men Outletinn erbjuder även produkter från mindre kända märken till billigare priser. 

Vid varje specifik produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, men fraktkostnaderna bestäms alltid individuellt beroende på paketets volym och vikt men vad frakten kommer att kosta kommer man att kunna se innan man gör sin beställning. Outletinn levererar till över 200 länder och om det skulle vara så att man inte hittar landet man vill beställa till när man ska göra sin beställning kan man kontakta företaget. Om man har gjort en beställning kan man returnera produkten inom 30 dagar om man inte kända sig nöjd. Vissa special anpassade produkter som tex fotbollsskor, handskar, skidor med påmonterade bindningar mm kan man inte returnera eller byta. 

Hur kan man komma i kontakt med Outletinn?
Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta företagets kundtjänst. Man kan antingen ringa företaget, skicka e-post till dem eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida. Innan man kontaktar företaget kan man kan man gå in på fliken ”vanliga frågor” för att se om man hittar svarte på sin fråga där. 

Har du någon erfarenhet av företaget Outletinn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension