Ostogram

Alla recensioner

Ostogram

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Ostogram

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ostogram är en nätbutik som erbjuder sina kunder olika sorters delikatesser. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Ostogram? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Information om företaget Ostogram
Ostogram är del av ett annat företag som går under namnet Norins Ost AB som i sin tur har varit verksamma sedan 1931. Och de erbjuder sina kunder delikatesser både via sin hemsida samt i butik. Företagets fysiska butik ligger i Linköping i Sverige. 

Vad erbjuder Ostogram sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som kunderna kan kolla igenom som tex kex, ost. Ostverktyg, marmelader, presentlådor och så vidare. Samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. PostNord är de som har hand om leveranserna hos företaget och de levererar produkterna direkt hem till kundens dörr, även om kunden är hemma eller inte. Kunderna kan även hämta ut sina paket från företagets fysiska butik. Om det görs beställningar via hemsidan på mer än 700 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på kundens beställning, i annat fall blir det en fraktkostnad på 99 kr. Betalningsalternativ som kunderna kan välja mellan är kort, direktbetalning via internetbanken eller på faktura. 

Hur kan kundtjänsten hos Ostogram nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Ostogram? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Företaget Ostogram.