OmdömesStalle

  Recensioner Ostogram

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ostogram är en nätbutik som erbjuder sina kunder olika sorters delikatesser.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Ostogram? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Ostogram

  Ostogram är del av ett annat företag som går under namnet Norins Ost AB som i sin tur har varit verksamma sedan 1931. Och de erbjuder sina kunder delikatesser både via sin hemsida samt i butik. Företagets fysiska butik ligger i Linköping i Sverige.

  Vad erbjuder Ostogram sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som kunderna kan kolla igenom som tex kex, ost. Ostverktyg, marmelader, presentlådor och så vidare. Samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. PostNord är de som har hand om leveranserna hos företaget och de levererar produkterna direkt hem till kundens dörr, även om kunden är hemma eller inte. Kunderna kan även hämta ut sina paket från företagets fysiska butik. Om det görs beställningar via hemsidan på mer än 700 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på kundens beställning, i annat fall blir det en fraktkostnad på 99 kr. Betalningsalternativ som kunderna kan välja mellan är kort, direktbetalning via internetbanken eller på faktura.

  Hur kan kundtjänsten hos Ostogram nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Ostogram? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Företaget Ostogram.

  Detroit: Become Human [PS4] #10 Lets Play med Smutsen

  Ostogram
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ostogram

  Din recension

  FAQ

  Är Ostogram ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ostogram. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ostogram?

  Ostogram är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ostogram gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.