Oscar & Clothilde

Alla recensioner

Oscar & Clothilde

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Oscar & Clothilde

Om man känner att man skulle behöva något nuförtiden behöver man endast ta sin mobil, platta eller dator och sedan beställa hem det. Det har ingen skillnad om det är mat, kläder, smink och hudvård eller inredning, man kan hitta precis allt nuförtiden. Förut var det inte så, förut var man tvungen att ta bilen eller bussen in till närmaste stad för att gå i fysiska butiker. Problemet med fysiska butiker är att utbudet är inte alltid kanske så stor eller så är vissa produkter helt slutsålda. Genom att handla via nätet kan man i lugn och ro se på allt utbud och sortiment, samt att det finns mycket stilar och storlekar att välja på.

Några produkter man även kan handla helt online är möbler, inredning, textiler mm. Det finns ett flertal olika butiker i Sverige som säljer dessa sorters produkter men en butik som gör det är Oscar & Clothilde. 

Mer info om Oscar & Clothilde
Företaget driver sin verksamhet både online, men de har även en fysisk butik som finns i Sverige. Oscar & Clothilde är två passionerade sökare som letar efter vackra och antika prylar och inredningsdetaljer. De ser till att varje år resa runt till många olika länder världen över för att hitta nya, gamla och spännande produkter som ska förtrolla deras kunder. Oscar & Clothilde har valt att sälja inredning och möbler som inte kanske finns i allas hem, eftersom de verkligen vill få sina kunder att länga hem till sina egna hem. 

Vad kan man hitta i Oscar & Clothildes sortiment?
När man går in på företagets hemsida kan man scrolla igenom olika kategorier som tex belysning, nytt, antikt, inredning mm. Man kan även använda sökfunktionen om man söker efter något specifikt. Om man gör en beställning via hemsidan kommer den att levereras inom 1–3 arbetsdagar, men om man gör en större beställning kan leveranstiden vara längre. Alla beställningar går att spåra när de är på väg samt att alla beställningar levereras med PostNord. Man kan välja om man vill ha sitt paket levererat till närmaste utlämningsställe eller om man vill ha det levererat direkt hem till sig, dock kommer hemleveransen att kosta lite mer än den andra. 

Oscar & Clothilde erbjuder ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden samt att de har även ett medlemskap som man kan gå med i helt gratis för att få inspiration och medlemserbjudanden. 

Hur kan man nå Oscar & Clothildes kundtjänst?
Om man har några funderingar som har med företaget eller deras produkter att göra kan man börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information som finns där. Man kan tex gå in på flikar på hemsidan som heter ”presenttips”, ”vardagsrumsguide”, ”belysningsguide” etc. Men skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga där kan man även kontakta företagets kundtjänst, och den kan man nå via e-post (info@oscarclothilde.com). 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat hos dem.