Orelia London

Alla recensioner

Orelia London

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Orelia London

Om man tänker på en outfit som en helhet så finns det faktiskt ganska många saker man ska ta i åtanke. Vill man ha ett bar coola brillor till denna outfit eller inte, hur ska man tänka när det kommer till sminket och kan jag verkligen ha dessa skor även fast de är mina mest bekväma par? Detta är givetvis saker man själv kan välja men något som kan få en outfit att se väldigt ihop hängande ut är smycken.  Med smycken kan man få en outfit att se ännu coolare eller varför inte elegantare ut. Smycken måste inte vara gjorda av äkta guld eller något annat material, utan det är faktiskt okej att spendera lite mindre på sina smycken och istället ha flera alternativ. 

Är du ute efter smycken? då har kanske Orelia London något för dig. Innan du gör en beställning hos dem så kan du börja med läsa recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle, eftersom det är det vi har valt att göra. Vi samlar ärliga och oberoende recensioner från riktiga kunder där ute. 

Om Orelia London

Louisa och Collette, de är de två vänner som under 2008 valde att skapa ett företag eftersom de ville ta fram snygga och stilrena smycken som även skulle vara förmånliga. Under åren innan de tog fram sitt företag hade de sitt en massa snygga smycken som de gärna hade brutit men de hade helt enkelt inte råd med dem. Detta gjorde att de tog saken i egna händer och skapade förmånliga men ändå snygga smycken, både för kvinnor och män. 

Vad erbjuds hos Orelia London?
Smyckena är inne på sajten indelade i kategorier med flera underkategorier, dock är det även möjligt att använda sökfunktionen för att söka bland alla produkter i hela sortimentet. Om en kund har slut på idéer eller tappat all inspiration finns det även en flik med produkter där alla bästsäljare är listade. Alla beställningar skickas från lagret i UK men om en kund inom Europa väljer att göra en beställning för 70€ eller mer kommer hen inte behöva betala några extra fraktavgifter. För beställningar som understiger 70€ kommer det att läggas till 12€ fraktavgift. Europeiska kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 7-10 arbetsdagar räknat från den dagen då paketet lämnar lagret. Det är möjligt att lämna tillbaka en produkt så länge en retur påbörjas inom 60 dagar från och med att den mottagits, för att påbörja en retur ska en blankett fyllas i. Orelia’s kundtjänst kan nås via e-post eller genom ett formulär som kan fyllas i inne på sajten. 

Åsikter om Orelia London

Har du valt att pigga upp en kanske annars tråkig outfit med ett smycke från detta företaget? Om du har det, tycker du då att smyckena verkligen är förmånliga, tycker du att de håller både färgen och formen eller inte och skulle du rekommendera dem till dina vänner och bekanta eller inte? Skriv en kostnadsfri recension som du lämnar här inne hos oss. 


Smycken för män.