Online Printers

Alla recensioner

Online Printers

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Online Printers

Att köpa saker online via någon hemsida blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så underligt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Online Printers är ett företag som erbjuder sina kunder produkter inom marknadsföring.  

Om man väljer att handla hos Online Printers är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer om Online Printers
Redan under 1984 grundades rötterna till själva företaget men de har sedan 2004 varit aktiva på marknaden som erbjuder onlinetryck. På företaget arbetar det 1660 personer och de är i dag verksamma i 30 länder runt om i Europa. Inom Europa arbetar företaget med akrformat och för tillfället har de 189 tryckverk i Europa. 

Vad erbjuds hos Online Printers
Produktkategorier med flera underkategorier finns inne på företages hemsida samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan och även i vilken valuta de vill se priserna. Om kunderna väljer att göra beställningar inom Sverige så är DPD det leveransföretaget som levererar kundens beställning samt att standardleveransen är gratis för kunderna. Kunden kan välja expressleverans på sin beställning men då läggs det till en fraktavgift på kundens beställning. Om kundens beställda paket väger mer än 30 kg kan det läggas till en avgift på beställningen. 

Hur kontaktas Online Printers?
Om kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du handlat hos Online Printers? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om hur själva nätbutiken och hemsidan fungerade, om du fick svar på det du ville och om du skulle använda tjänsten på nytt eller om du skulle vända dig till någon annan. 


Hur man ska marknadsföra.