Oneida

Alla recensioner

Oneida

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Oneida

Gästerna är inbjudna, maten är nästan klar och fördrinken är blandad men vad är det man egentligen kan göra som kommer göra bjudningen till en oförglömlig händelse? För vissa är detta en självklarhet medans andra inte orkar lägga en massa tid och pengar på det, och det ät givetvis dukningen. Ska vi vara helt ärliga så kommer man att spendera några timmar vid matbord under en kväll, då vill man väl att det ska vara fint? För att göra en dukning till det lilla extra kan man köpa fina servetter, en fin bukett eller blomblad och man kan till och med ta fram finbesticken. Oneida är ett företag som erbjuder inte bara bestick utan även andra tillbehör till köket

Varför ska jag beställa hos Oneida? Är ders bestick verkligen bra eller kommer de att tappa färgen efter några användningar? Kommer besticken att börja smaka metall efter en tid eller inte? Det finns personer som Oneida bestick hemma hos sig, och de personerna har valt att dela med sig av tankar här hos oss. 

Mer om Oneida
Oneida är ett företag som har funnits på marknaden sedan 1849 vilket betyder att företaget grundades för nästan 200 år sedan. Oneida grundades och lanserades i USA och har sedan dess erbjudit sina kunder knivar, gafflar och skedar i både klassiska men även moderna stilar. Förr i tiden var det vanligt att man använda äkta silver i sina bestick, det är inte riktigt nödvändig idag längre så Oneida tillverkar sina bestick i rostfritt stål

De andra produkterna som finns i sortimentet hos Oneida som inte är bestick är knivar, knivställ samt bakprodukter. 

Vad erbjuds hos Oneida?
Oneida’s produkter kan köpas direkt via deras egna sajt men runt om i USA finns det även ett flertal butiker som säljer dem. För tillfället levererar inte Oneida från sin egna sajt till kunder som befinner sig utanför USA men om en kund inom USA väljer att göra en beställning på 99$ eller mer behöver hen inte betala några extra avgifter för frakten. Efter att företaget tagit emot en beställning kommer de att skicka iväg paketet från lagret inom 24-48 timmar. Efter att en kund tagit emot sitt paket har hen ännu möjligheten att inom 120 dagar göra en retur och få pengarna tillbaka. För att returen ska bli godkänd ska produkterna vara i nyskick och oanvända givetvis. 

Undras det över något? Isåfall har Oneida valt att svara på de oftast ställda frågorna inne på sin sajt, men de går även att kontakta dem via telefon, e-post eller via chatt. 

Erfarenheter av Oneida
Har du Oneida bestick i ditt hem? Om du har det, kan du då skriva en recension som du lämnar inne på våran sajt? I recensionen kan du berätta om du tycker att produkterna är värda sitt pris eller inte, om man verkligen får det man betalar för och om du skulle tipsa om företaget till vänner, bekanta eller till och med främlingar. 


Dukningstips inför sommaren.