Oliver & Eva

Alla recensioner

Oliver & Eva

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Mshop

Mshop

0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Logo Intima

Intima

0 recensioner

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller...

Logo Lustjakt

Lustjakt

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Lastbryggan

Lastbryggan

0 recensioner

Nätbutiker och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konsti...

Oliver & Eva

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Oliver & Eva är verksamma online och de är en sexbutik på nätet. 

Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Oliver & Eva? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Information om företaget Oliver & Eva
Företaget Oliver & Eva har funnits under några års tid och de är som sagt verksamma på nätet där de driver en sexbutik. Företaget är grundat och lanserat i Malmö i Sverige och de driver även en fysisk butik som även finns i Malmö. 

Vad erbjuds hos Oliver & Eva
Inne på företagets hemsida kan kunderna använda sig av en sökfunktion för att hitta produkter, samt att det finns olika produktkategorier som har flera underkategorier. Priserna som kan ses inne på företagets hemsida är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. När det kommer till betalningen på hemsidan så kan kunderna välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Görs det beställningar hos företaget som överstiger 500 kr så behöver kunden inte betala någon fraktavigt, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr på alla beställningar. 

Hur kan kundtjänsten hos Oliver & Eva nås?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du handlat hos Oliver & Eva? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Produkt man kan hitta hos Oliver & Eva.