OmdömesStalle

  Recensioner Oliver & Eva

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Oliver & Eva är verksamma online och de är en sexbutik på nätet.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Oliver & Eva? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Information om företaget Oliver & Eva

  Företaget Oliver & Eva har funnits under några års tid och de är som sagt verksamma på nätet där de driver en sexbutik. Företaget är grundat och lanserat i Malmö i Sverige och de driver även en fysisk butik som även finns i Malmö.

  Att skapa den optimala kundupplevelsen inom e-handel

  Vad erbjuds hos Oliver & Eva

  Inne på företagets hemsida kan kunderna använda sig av en sökfunktion för att hitta produkter, samt att det finns olika produktkategorier som har flera underkategorier. Priserna som kan ses inne på företagets hemsida är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. När det kommer till betalningen på hemsidan så kan kunderna välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Görs det beställningar hos företaget som överstiger 500 kr så behöver kunden inte betala någon fraktavigt, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr på alla beställningar.

  Hur kan kundtjänsten hos Oliver & Eva nås?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Oliver & Eva? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkt man kan hitta hos Oliver & Eva.

  Oliver & Eva
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Oliver & Eva

  Din recension

  FAQ

  Är Oliver & Eva ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Oliver & Eva. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Oliver & Eva?

  Oliver & Eva är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oliver & Eva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.