Odd Molly

Alla recensioner

Odd Molly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Odd Molly

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är Odd Molly. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Odd Molly kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om Odd Molly
Odd Molly är ett företag som är både grundat och lanserat i Sverige under 2002 och de säljer sina produkter för att symbolisera kvinnors styrka, mod och kärlek. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm i Sverige men de är verksamma i många olika länder runt om i världen. Odd Molly har även fysiska butiker

Vad erbjuder Odd Molly sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man hitta olika produkter som tex toppar, underdelar, klänningar samt stickade produkter. När man beställer inom Sverige så kommer den vanliga leveranstiden att ta cirka 1–4 arbetsdagar och det är gratis frakt. Man kan även välja express leverans men då måste man betala en fraktavgift för det. Odd Molly levererar även till andra länder men då kommer leveranstiden att ta lite längre. När det kommer till betalningen så kan man välja om man betalar direkt med internetbanken, kortbetalning och så kan man även betala via faktura. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Odd Molly?
Odd Molly har en FAQ på sin hemsida där de har svarat på de oftast ställda frågorna, man kan börja med att gå in där och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja nå kundtjänsten hos Odd Molly så kan man antingen göra det genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Har du någon erfarenhet av Odd Molly? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Odd Molly.