OmdömesStalle

  Recensioner Northmans

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. En hemsida där man kan hitta är heminredning är Northmans.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Northmans? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Mer information om företaget Northmans

  Företag som är grundat och lanserat i Sverige av en kvinna som fick idéen tillföretaget då hon hade varit i Uganda under 2012. Efter det lanserades företaget och för då kunder handlar hos Northmans så skänker företaget pengar.

  How-To | Vilken fläkt skall jag välja? Airflow vs Static Pressure

  Vad erbjuder Northmans sina kunder?

  Produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex hemmakontor, doft, badrum och spa, belysning och så vidare. Kunderna har även möjligheten att använda sökfunktionen som finns. Då det görs beställningar via hemsidan så får kunderna produkterna levererade inom 2 till 5 dagar, det kan ta längre om det är så att produkterna redan inte finns i lager hos företaget. Handlar kunder för mer än 499 kr så behöver de inte betala någon frakt, i annat fall läggs det till en fraktkostnad på 69 kr på varje beställning. Klarna erbjuder olika betalningsmetoder via Northmans så som kortbetalning, direktbetalning, delbetalning eller på faktura.

  Har du varit kund hos Northmans?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Northmans? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips på hur man kan inreda sitt hem.

  Northmans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Northmans

  Din recension

  FAQ

  Är Northmans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Northmans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Northmans?

  Northmans är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Northmans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.