NordicInk

Alla recensioner

NordicInk

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

NordicInk

Det kan komma en tid då man plötsligt behöver en skrivare. Kanske till jobbet, eller helt enkelt till hemmet. När man köper en skrivare så finns det fler saker man ska tänka på. Vad behöver man skrivaren till? Ska man printa enkla textdokument, eller ska man printa ut hög kvalitets foton som är tagna med en systemkamera? En typ av skrivare är ”bläckstråleskrivare”, de använder sig av mindre droppar av bläck för att skriva ut texten. En bläckstråleskrivare använder sig av flera olika färgpatroner. Fördelen med bläckstråleskrivare är att de kan skriva ut foton både snabbt och billigt. Medan laserskrivare är bättre på att skriva ut svartvit text, dock är de lite svagare med fotoutskrift. De här två typerna av skrivare är de vanligaste, men det finns också varianter av skrivare som har fler funktioner inbyggt. Då kan de till exempel skriva ut, kopiera och skanna bilder med mera. När man köper en skrivare så märker man ganska snabbt att priserna är väldigt olika. En skrivare kan kosta ungefär mellan 200 kr till 5 000 kr. En annan sak som inte alla tänker på när de köper skrivare är att vad de kommer att kosta när färgen väl tar slut? Och var får ska man få tag i en ny färgpatron? Färgpatroner är ganska dyra men detta är inte alltid fallet. Samma sak gäller när man ska försöka få tag i en. Som tur finns det flera olika företag med tjänsten E-handel. Då behöver man endast en dator eller telefon, och sedan söker man färgpatron enligt skrivarmodell. Då kommer det garanterat ett flertal träffar från olika E-handelsföretag med just din färgpatron till salu. Ett av dessa E-handelsföretag som säljer färgpatroner är Nordicink.

Om Nordicink
Nordicink började som ett skolprojekt men gick då efter namnet PRINT IT. Grundare var Marcus Thomasson, Mercello Vega och Kristian Magnusson. De grundade sin hemsida och började sälja bläckpatroner på nätet år 1998. På senare tid har Nordicink vunnit årets E-handlare fler gånger om, faktiskt sex gånger i rad, och idag har de levererat bläck och toners till fler än 250 000 kunder.

Vad kan Nordicink erbjuda?
Bläckpatroner till skrivare, men också toners. De erbjuder märken från bland annat Canon, Epson, Lexmark, HP, Xerox och många fler. Chansen att man inte hittar sin färgpatron är minimal på grund av att de erbjuder ett så stort sortiment. Priserna är rimliga och rättvisa. 

Kontakta Nordicink
Om man har frågor man vill ställa Nordicink så lönar det sig att först gå in på deras hemsida och läsa genom alla frågor och svar. Där är det stor chans att frågan med svaret dyker upp. Om man inte hittar sitt svar där kan man kontakta Nordicink antingen via telefon (0470-625 45) eller email: (info@nordicink.se). De svarar så snabbt de kan.

När man planerar att köpa en produkt så kan det vara skönt att ha en recension tillgänglig om företaget på förhand. Då behöver man inte oroa sig över att bli lurad, eller över att beställningen inte kommer gå som det står på deras hemsida. Bra med recensioner men endast så länge de är äkta.