OmdömesStalle

  Recensioner NordicInk

  Det kan komma en tid då man plötsligt behöver en skrivare. Kanske till jobbet, eller helt enkelt till hemmet. När man köper en skrivare så finns det fler saker man ska tänka på. Vad behöver man skrivaren till? Ska man printa enkla textdokument, eller ska man printa ut hög kvalitets foton som är tagna med en systemkamera? En typ av skrivare är ”bläckstråleskrivare”, de använder sig av mindre droppar av bläck för att skriva ut texten. En bläckstråleskrivare använder sig av flera olika färgpatroner. Fördelen med bläckstråleskrivare är att de kan skriva ut foton både snabbt och billigt. Medan laserskrivare är bättre på att skriva ut svartvit text, dock är de lite svagare med fotoutskrift. De här två typerna av skrivare är de vanligaste, men det finns också varianter av skrivare som har fler funktioner inbyggt. Då kan de till exempel skriva ut, kopiera och skanna bilder med mera. När man köper en skrivare så märker man ganska snabbt att priserna är väldigt olika. En skrivare kan kosta ungefär mellan 200 kr till 5 000 kr. En annan sak som inte alla tänker på när de köper skrivare är att vad de kommer att kosta när färgen väl tar slut? Och var får ska man få tag i en ny färgpatron? Färgpatroner är ganska dyra men detta är inte alltid fallet. Samma sak gäller när man ska försöka få tag i en. Som tur finns det flera olika företag med tjänsten E-handel. Då behöver man endast en dator eller telefon, och sedan söker man färgpatron enligt skrivarmodell. Då kommer det garanterat ett flertal träffar från olika E-handelsföretag med just din färgpatron till salu. Ett av dessa E-handelsföretag som säljer färgpatroner är Nordicink.

  Om Nordicink

  Nordicink började som ett skolprojekt men gick då efter namnet PRINT IT. Grundare var Marcus Thomasson, Mercello Vega och Kristian Magnusson. De grundade sin hemsida och började sälja bläckpatroner på nätet år 1998. På senare tid har Nordicink vunnit årets E-handlare fler gånger om, faktiskt sex gånger i rad, och idag har de levererat bläck och toners till fler än 250 000 kunder.

  Nordicink - Vi är Bläck & Toner

  Vad kan Nordicink erbjuda?

  Bläckpatroner till skrivare, men också toners. De erbjuder märken från bland annat Canon, Epson, Lexmark, HP, Xerox och många fler. Chansen att man inte hittar sin färgpatron är minimal på grund av att de erbjuder ett så stort sortiment. Priserna är rimliga och rättvisa.

  Kontakta Nordicink

  Om man har frågor man vill ställa Nordicink så lönar det sig att först gå in på deras hemsida och läsa genom alla frågor och svar. Där är det stor chans att frågan med svaret dyker upp. Om man inte hittar sitt svar där kan man kontakta Nordicink antingen via telefon (0470-625 45) eller email: (info@nordicink.se). De svarar så snabbt de kan.

  När man planerar att köpa en produkt så kan det vara skönt att ha en recension tillgänglig om företaget på förhand. Då behöver man inte oroa sig över att bli lurad, eller över att beställningen inte kommer gå som det står på deras hemsida. Bra med recensioner men endast så länge de är äkta.


  NordicInk
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om NordicInk

  Din recension

  FAQ

  Är NordicInk ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om NordicInk. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder NordicInk?

  NordicInk är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NordicInk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.