Nordic Padel

Alla recensioner

Nordic Padel

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Nordic Padel

Att sporta och att röra på sig, det är otroligt viktigt men det kan vara svårt att finna motivationen till det. Vissa har redan under flera års tid spendera timmar på gymmet i veckan, men för personer som vill börja träna på något sätt helt från 0 så kan det vara svårt att finna motivationen. Ett utav de bästa sätten på hur man kan finna motivation är att helt enkelt göra det med någon annan. Man kan tex ta med sig en familjemedlem eller en kompis och köra någon sport, som tex: tennis, badminton eller varför inte padel. Nordic Padel är en nätbutik som erbjuder produkter inom sporten padel

Här har vi valt att samla recensioner som är skrivna om företaget Nordic Paddel. Det finns en hel del företag där ute som erbjuder produkter inom sporten padel, och här har personer som har någon erfarenhet av Nordic Padel möjligheten att lämna recensioner om dem. 

Mer info om Nordic Padel
Nordic Padel är en e-handelssida som har valt att i sitt sortiment ha racketar, bollar, skor och väskor som allt det kan användas inom padel. Företaget driver även en fysisk butik som ligger i Göteborg som är öppen alla dagar i veckan. Då Nordic Padel har skapat sitt sortiment och köpt in sina produkter så har de valt att samarbeta med olika padelspelare, samt att de även har tagit fram racketguider. 

Nordic Padel erbjuder produkter både för kvinnor och män, och de har även en egen blogg där de har valt att skriva texter och artiklarna om padel. 

Det som Nordic Padel erbjuder
Produkterna kan läggas till i kundkorgen i nätbutiken och alla priser som är synliga är redan inklusive moms samt de är skrivna i svenska kronor. Den normala leveranstiden är 2-4 vardagar från och med att företaget har tagit emot kundens beställning. Om en kund väljer att göra en beställning på åtminstone 399 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 69 kr på alla beställningar. Klarna Checkout är det systemet som betalningarna går igenom och detta betyder att kunderna kan betala med kort, via internetbanken, på delbetalning eller på faktura. Kunden har rätten att ångra sitt köp inom 30 från och med att hen har tagit emot den, och för att göra en retur på någon produkt ska kundtjänsten först kontaktas. Kundtjänsten hos Nordic Padel kan nås på telefon eller e-post. 

Åsikter och tankar om Nordic Padel
Har du köpt padel produkter från företaget Nordic Padel? Om du har det kan väl du ta och berätta vad du valde att köpa för produkter, om du tyckte att produkterna var värda sitt pris och även om du tycker att produkterna håller upp till den kvaliteten som man förväntar sig. Vi på OmdömesStälle skulle bli väldigt glada om du skrev en ärlig och pålitlig recension, kom även ihåg att du kan läsa recensioner om andra företag inne hos oss. 


Hur ska man välja rätt padelracket? Finn svaret här i videon.