OmdömesStalle

  Recensioner Nordic fighter

  Att hålla sig fysiskt aktiv kan vara riktigt svårt. Ibland kan det vara så att man har en period när man är väldigt entusiastisk och går nästan alla dagar i veckan till gymmet. Men plötsligt blir man bli sjuk och då hamnar man hålla sig borta från gymmet för att istället återhämta sig från den eländiga förkylningen. Efteråt kan det vara svårt att hitta samma entusiasm som man hade för en vecka sedan. För att få samma iver åter igen så kan man till exempel kolla på träningsvideon som ger en inspiration inför träning. Eller så kan man köpa ny utrustning, det finns som sagt många olika sätt att få gnistan tillbaka. Om det är så att du är den som blir ivrig av ny utrustning så kan det vara värt att kolla in Nordic Fighter.

  Vad är Nordic Fighter?

  Nordic Fighter AB erbjuder importerade men även egna fitness, styrke och kampsportsprodukter. De har direktkontakt med fabriker utan mellanhänder, och på så vis garanterar dom en trygg produkt med kvalitet till sina kunder.

  Historia
  Det var tre killar som tränade Thaiboxning på en lokal kampsportsklubb. De hade alla svåra arbetstider och därför började dom med privata instruktörer under förmiddagarna, dom märkte snabbt att detta blev väldigt dyrt. Därför började dom med en egen träningslokal där dom hade fri tillgång 24 timmar om dygnet. Golvmattorna som dom skulle införskaffa (tatamimatta) så var allt för dyra och därför började dom forska i att köpa från utlandet. Till sist fick dom en kontakt, men fabriken ville inte leverera en så liten mängd golvmatta så dom fick helt enkelt köpa en större mängd än vad som behövdes. När dom väl lyckats få dom överflödiga mattorna sålda, blev idén till Nordic Fighter grundat.

  Nordic Fighter

  Vad erbjuder Nordic Fighter?

  Deras mål är att du ska få det du betalar för, oberoende om det gäller fitness, kampsport eller styrketräning. Mindre marginaler, pressade priser och därefter service och kvalitet. Nordic Fighter har ett kontaktnät av leverantörer som finns idag finns i 6 olika länder med totalt 20 olika fabriker för att det ska kunna täcka deras totala utbud. Deras produkter körs ut från lagret som finns i Finnerödja. Dom använder sig av DHL Parcels men om du beställer produkter under 20kg så hämtar du dom själv hos DHL ombud när dom väl har öppet. Beställer du tyngre produkter än 20kg så körs det rakt ut till vald gatuadress. Nordic Fighter erbjuder prisgaranti, och mer om detta kan du läsa om på deras hemsida. Om du inte är nöjd med ditt köp erbjuder dom en 14 dagars returrätt på din vara, men produkten måste vara i originalskick. Glöm heller inte att kvitto eller kopia på faktura ska medfölja i returneringen.

  Jag vill kontakta Nordic Fighter AB

  Om det finns några frågor eller om det är någonting du vill få reda på så kan du kontakta dom genom telefon eller via email, allt detta kan du hitta på deras hemsida.

  Skriv gärna en recension om ett företag du tycker att ska få synas, oberoende om det är positiv eller negativ kritik.


  Nordic fighter
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Fantastiskt

  Bra service och bra prylar till bra pris.

  Av: Kristoffer Tolshagen25-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Nordic fighter

  Din recension

  FAQ

  Är Nordic fighter ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Nordic fighter. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Nordic fighter?

  Nordic fighter är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nordic fighter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.