Nordic Coast

Alla recensioner

Nordic Coast

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Nordic Coast

Det spelar inte så stor roll om man själv är en förälder eller inte utan man vet oberoende att de om man har ett barn krävs det otroligt mycket produkter. Det är allt från matning till nattning som behövs. Om man är en förälder så vill man verkligen ge det absolut bästa till sitt barn eftersom man vill att barnet ska må så bra som möjligt. Det otroligt vanligt att par väljer att skaffa barn vilket även givetvis har lätt till att det finns många företag som har valt att erbjuda barn och bebis produkter, både online och i fysiska butiker. Om man som kund är ute efter kanske en ny dyna till sitt barn eller produkter till spjälsängen då har kanske Nordic Coast något för just dig. 

Kan jag vara 100 % säker på att produkterna som företaget säljer verkligen är säkra för mitt barn? Om jag beställer dessa produkter på förhand kommer jag då att kunna lämna tillbaka dem ifall något skulle uppstå? Det finns föräldrar och personer som har erfarenhet av företaget, och de personerna har valt att dela med sig av tankar och åsikter här på OmdömesStälle. 

Mer info om Nordic Coast
Företaget är grundat och lanserat i Tyskland och de har valt att på marknaden erbjuda produkter som passar till bäbisar och barn som är upp till fem år gamla. Designen som företaget har gått på är både europeisk och skandinavisk och de har tagit inspiration av olika barn historier och böcker som finns i Europa då de designat sina produkter. Även fast företaget har sitt säte i Tyskland levererar de sina produkter till kunder i flera delar av världen, det finns även olika återförsäljare som har företagets produkter i sitt sortiment.

Vad erbjuds Noric Coast?
Efter att en kund spendera tid inne i nätbutiken och bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa då kan köpet betalas för med antingen PayPal eller direkt mer bank- eller kreditkort. Leveranskostnaderna är något som kommer att räknas ut beroende på slutsumman på beställningen och även vilka produkter som köps. Om en kund inom Sverige gör en beställning på 300 € eller mer då kommer det inte läggas till någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en avgift på åtminstone 11 €. Från och med att paketet lämnar företaget lagar kan kunden räkna med en leverans på mellan fem till sju arbetsdagar, leveransen sker med DHL. Om en kund ångrar sig och vill lämna tillbaka en produkt, får hen själv stå för returkostnaden.

Tankar, omdömen och åsikter om Nordic Coast
Har du valt att inreda ditt barnrum med produkter från detta företaget? Är du i så fall nöjd med alla tyger och material, skulle du rekommendera produkterna till andra nyblivna föräldrar och kommer du att vända dig till Nordic Coast igen om du vill ha nya barnprodukter? Svara på dessa frågor och lägg till annan information om du vill i en recension som du lämnade här på OmdömesStälle


Tips till nyblivna föräldrar.