NN07

Alla recensioner

NN07

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

NN07

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är NN07. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex NN07 kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om NN07 
Företaget är både grundat och lanserat eftersom de ville erbjuda sina kunder möjligheten att köpa kläder som är optimerade för att kunna ge alla en bättre morgondag. Företaget tänker väldigt mycket på djur och natur och tar därför endast fram produkter som leder till en mer hållbar utveckling. Företaget skapar sina produkter av hållbara material som ska vara bra för planeten och även för dig som kund. 

Vad erbjuder företaget NN07 sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex shorts eller t-shirst och så kan man även filtrera för att se produkter som är gjorda i en viss färg. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 599 kr kommer frakten att vara gratis. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man genomför beställningen. Är det så att man har fått hem en produkt och känner sig missnöjd med den så kan man kostnadsfritt göra en retur

Hur kan man nå kundtjänsten hos NN07?
Har man några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med deras kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information som finns där, för att se om man hittar svaret på sin fråga. 

Har du handlat hos NN07 någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. 


Modetips.