Nike

Alla recensioner

Nike

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

I rampljuset: vad säger våra kunder?

F
Fisun Yavas
Hej! Köpte för ett år sedan Nike skor från Intersport och knappt ett år senare gick hål ovanför skon. Var till affären och blev mycket dåligt bemött. Expediten tyckte att jag skulle vara glad a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Gåt håll ovanför skorna knapp ett år efter?

  Hej!

  Köpte för ett år sedan Nike skor från Intersport och knappt ett år senare gick hål ovanför skon. Var till affären och blev mycket dåligt bemött. Expediten tyckte att jag skulle vara glad att skorna håll ett år. Jag framförde och visade mina andra Nike skor men hon ansåg att det var normalt slitage Jag köper alltid Nike och trivs bra med dem skorna. Jag är 65 år använder skorna för mina promenader. Har flera par Nike skor som jag haft i flera år det har inte gått hål i ovanför skorna.
  Jag kan förstå att det kan slitas som vanlig
  Med vänlig hälsning
  Fisun Yavas
  076-5514862


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Ginos
Ginos
10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Nike

Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt.  Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder, eftersom det har en tendens att motivera många människor. Det finns många olika märken och butiker att välja mellan då det kommer till träningskläder. Men ett av dessa företag är Nike

När man läser andra personers recensioner kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden. 

Mer information om Nike
Hela företagets historia börjar redan under 164 då en person med namnet Phil vald att importera sportskor från Asien och sålde dem sedan till amerikanska löpare. Företaget hette från början Blue Ribbon med bytte namn till Nike under 1971. I dagsläget är Nike ett av världens största märken inom sporten och de har även många samarbeten med kända personer. 

Vad erbjuder Nike sina kunder?
Nike erbjuder sina kunder sportskor, sportkläder och även andra accessoarer inom sporten. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier, både för kvinnor, män och barn. Standardleveransen för produkterna som Nike erbjuder är mellan 2 till 6 dagar. Om man väljer att bli medlem hos Nike kommer man att få gratis frakt och annars kommer frakten att kosta 85 kr för gästbeställningar. Om man skulle vilja ha expressleverans hos Nike kommer den att kosta 180 kr. Om det skulle vara så att man får hem en produkt och sedan av någon orsak känner sig missnöjd med den så har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket. 

Hur kan man komma i kontakt med Nike?
Om man skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos Nike så kan man göra det antingen via telefon eller via e-post. Kundtjänsten pratar endast engelska men är öppen under vardagar. Innan man kontaktar företaget så kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan. 

Har du handlat hos Nike? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Nike.