OmdömesStalle

  Recensioner Nike

  Att träna

  och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt. Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder, eftersom det har en tendens att motivera många människor. Det finns många olika märken och butiker att välja mellan då det kommer till träningskläder. Men ett av dessa företag är Nike.

  När man läser andra personers recensioner kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden.

  Mer information om Nike

  Hela företagets historia börjar redan under 164 då en person med namnet Phil vald att importera sportskor från Asien och sålde dem sedan till amerikanska löpare. Företaget hette från början Blue Ribbon med bytte namn till Nike under 1971. I dagsläget är Nike ett av världens största märken inom sporten och de har även många samarbeten med kända personer.

  Vad erbjuder Nike sina kunder?

  Nike erbjuder sina kunder sportskor, sportkläder och även andra accessoarer inom sporten. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier, både för kvinnor, män och barn. Standardleveransen för produkterna som Nike erbjuder är mellan 2 till 6 dagar. Om man väljer att bli medlem hos Nike kommer man att få gratis frakt och annars kommer frakten att kosta 85 kr för gästbeställningar. Om man skulle vilja ha expressleverans hos Nike kommer den att kosta 180 kr. Om det skulle vara så att man får hem en produkt och sedan av någon orsak känner sig missnöjd med den så har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket.

  Hur kan man komma i kontakt med Nike?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos Nike så kan man göra det antingen via telefon eller via e-post. Kundtjänsten pratar endast engelska men är öppen under vardagar. Innan man kontaktar företaget så kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan.

  Har du handlat hos Nike? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Nike.

  Nike Football: The Last Game full edition

  Nike
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Nike

  Din recension

  FAQ

  Är Nike ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Nike. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Nike?

  Nike är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.