NiceBeauty

Alla recensioner

NiceBeauty

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

NiceBeauty

Hårvård, hudvård, smink och parfym är något som väldigt många av oss väljer att använda dagligen. Vissa har ett stort intresse av smink och hudvård medans andra bara stiger upp på morgonen och sminkar sig eftersom de alltid har gjort det. Oberoende om man är en otroligt intresserad makeup-artist eller en person som endast använder lite vardagligt smink och hudvårdsprodukter så måste man köpa produkterna någonstans. Man kan såklart välja om man går till en fysisk affär för att kunna känna och verkligen se på produkterna, men om man inte riktigt finner tiden till det kan man även beställa produkter på nätet. I Sverige finns det flera olika nätbutiker som säljer smink, hud/hårvård och parfymer, och ett av dessa företag är NiceBeauty. 

Vem är NiceBeauty?
Under år 2008 studerade en kille vid namnet Tonny Nielsen Bruun vid ett universitet i Danmark. Tonny kände att pengarna vid sidan som studierna inte riktigt räckte till så därför började han att sälja hårvårdsprodukter på nätet. Produkterna som han sålde när han började med sin verksamhet kom från hans dåvarande frus frisörsalong. Från början gick det bra för Tonny och hans verksamhet, och under 2009 valde han att köpa en nätbutik i Danmark som han sedan bytte namn på till NiceHair. Under första året som NiceHair var verksamt skickade de ut över 5 000 beställningar och produktlagret var även i Tonnys källare. Företaget fortsatte att växa, de skaffade en ny webbshop, anställde fler personer och under 2013 lanserades även butiken NiceBeauty som i sin tur skickar ut beställningar till hela Europa. 

Vad erbjuder NiceBeauty sina kunder?
Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier som är tex make-up, hudvård, hårvård, varumärken, parfym mm. Man kan även gå in på en flik som heter ”erbjudanden” samt att man kan använda sökfunktionen för att hitta exakt vad man är ute efter. NiceBeauty har ett nyheterbrev som man kan prenumerera på för att at del av kommande kampanjer, nyheter och erbjudanden. 

När man handlar hos NiceBeauty har man 14 dagars ångerrätt från och med att man har tagit emot produkten. Vissa föremål kommer man inte att kunna returnera men det får man veta om innan man slutför sin beställning. 

Hur kan man nå NiceBeautys kundtjänst?
Om man har några frågor eller funderingar och vill kontakta företaget kundtjänst kan man antingen göra det via telefon (+46 8 124 102 30) eller skicka e-post till dem (kontakt@nicebeauty.se). Innan man kontaktar företaget ska man komma ihåg att ha sitt ordernummer framme eftersom företaget kommer att fråga efter det. Innan man kontaktar företaget kan man även läsa igenom all information som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sina frågor där. Om man har tagit emot en vara från företaget och upptäckt att det är något fel på den ska man lämna in en reklamation. Reklamationen ska lämnas in inom skälig tid, vilket anses vara 2 månader och den görs genom att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du handlat produkter hos NiceBeauty? Om du har det ska du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.