OmdömesStälle

  Recensioner NiceBeauty

  Hårvård

  , hudvård, smink och parfym är något som väldigt många av oss väljer att använda dagligen. Vissa har ett stort intresse av smink och hudvård medans andra bara stiger upp på morgonen och sminkar sig eftersom de alltid har gjort det. Oberoende om man är en otroligt intresserad makeup-artist eller en person som endast använder lite vardagligt smink och hudvårdsprodukter så måste man köpa produkterna någonstans. Man kan såklart välja om man går till en fysisk affär för att kunna känna och verkligen se på produkterna, men om man inte riktigt finner tiden till det kan man även beställa produkter på nätet. I Sverige finns det flera olika nätbutiker som säljer smink, hud/hårvård och parfymer, och ett av dessa företag är NiceBeauty.

  Vem är NiceBeauty?

  Under år 2008 studerade en kille vid namnet Tonny Nielsen Bruun vid ett universitet i Danmark. Tonny kände att pengarna vid sidan som studierna inte riktigt räckte till så därför började han att sälja hårvårdsprodukter på nätet. Produkterna som han sålde när han började med sin verksamhet kom från hans dåvarande frus frisörsalong. Från början gick det bra för Tonny och hans verksamhet, och under 2009 valde han att köpa en nätbutik i Danmark som han sedan bytte namn på till NiceHair. Under första året som NiceHair var verksamt skickade de ut över 5 000 beställningar och produktlagret var även i Tonnys källare. Företaget fortsatte att växa, de skaffade en ny webbshop, anställde fler personer och under 2013 lanserades även butiken NiceBeauty som i sin tur skickar ut beställningar till hela Europa.

  Vad erbjuder NiceBeauty sina kunder?

  Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier som är tex make-up, hudvård, hårvård, varumärken, parfym mm. Man kan även gå in på en flik som heter ”erbjudanden” samt att man kan använda sökfunktionen för att hitta exakt vad man är ute efter. NiceBeauty har ett nyheterbrev som man kan prenumerera på för att at del av kommande kampanjer, nyheter och erbjudanden.

  När man handlar hos NiceBeauty har man 14 dagars ångerrätt från och med att man har tagit emot produkten. Vissa föremål kommer man inte att kunna returnera men det får man veta om innan man slutför sin beställning.

  Hur kan man nå NiceBeautys kundtjänst?

  Om man har några frågor eller funderingar och vill kontakta företaget kundtjänst kan man antingen göra det via telefon (+46 8 124 102 30) eller skicka e-post till dem (kontakt@nicebeauty.se). Innan man kontaktar företaget ska man komma ihåg att ha sitt ordernummer framme eftersom företaget kommer att fråga efter det. Innan man kontaktar företaget kan man även läsa igenom all information som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sina frågor där. Om man har tagit emot en vara från företaget och upptäckt att det är något fel på den ska man lämna in en reklamation. Reklamationen ska lämnas in inom skälig tid, vilket anses vara 2 månader och den görs genom att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du handlat produkter hos NiceBeauty? Om du har det ska du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.

  NiceBeauty.

  NiceBeauty
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om NiceBeauty

  Din recension

  FAQ

  Är NiceBeauty ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om NiceBeauty. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder NiceBeauty?

  NiceBeauty är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till NiceBeautys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.