Netzilla

Alla recensioner

Netzilla

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Netzilla

Att handla på nätet är ju verkligen spännande. Det är roligt att sitta timme ut och timme in och göra sin efterforskning på vad man ska shoppa. Online kan man verkligen hitta vad man än kan tänka sig, oberoende vad det än handlar om. Online kan man tex beställa alla typer av smycken och accessoarer i alla mönster och material, man kan köpa smarta produkter som man kan använda i köket samt att man kan köpa saker för att bygga ett helt eget hemmagym. Netzilla är ett företag som erbjuder olika typer av produkter, allting från självhäftande BH till massagepistoler. 

Eftersom detta företaget har så många olika produkter, kan jag då vara säker på att alla produkter är gjorda av bra kvalitet eller inte? Kommer detta företaget egentligen från Sverige eller från något annat land? Kommer jag smidigt att kunna göra en retur om jag är missnöjd öve något produkt, eller kommer det vara knepigt eller dyrt att skicka tillbaka någon produkt? Du kan kanske finna svaren till dessa frågor genom att lära dig av andra personers recensioner 

Mer info om Netzilla
Netzilla är ett företag och en nätbutik som erbjuder produkter inom flera olika produktkategorier. De är verksamma via sin nätbutik online och driver inte någon typ av fysisk verksamhet. Netzilla fungerar som en återförsäljare vilket betyder de köper in sina produkter av olika företag och sedan säljer dem vidare via sin egen hemsida. Företaget har sitt säte i Helsingborg i Sverige och det är därifrån som de sedan skickar ut sina produkter till sina kunder. 

Inne i nätbutiken finns olika produktkategorier där de olika produkterna finns uppdelade: elektronik, sport och fritid, hälsa och skönhet samt hem och hushåll. Inne i nätbutik finns även en sökfunktion tillgänglig där kunderna har möjligheten att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. 

Det som Netzilla erbjuder sina kunder
Kunderna har möjligheten att lägga till valfria produkter i kundkorgen och sedan är det bara att gå vidare till att fylla i annan information som tex leveransuppgifter samt betalningsinformation. När det kommer till själva betalningen så kan kunderna välja mellan att betala direkt via kortbetalning, via internetbanken, delbetalning eller via faktura. Efter att kunden har gjort sin beställning och den har gått igenom så kommer kunden att kunna spåra sitt paket medans det är på väg. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning så kan kunderna räkna med en leveranstid på mellan 1-3 arbetsdagar, men under vissa säsonger kan det ta mellan 3-7 arbetsdagar. Netzilla har en kundtjänst som kan nås via e-post, och ska en retur göras ska även kundtjänsten kontaktas först. 

Åsikter om företaget Netzilla
Skulle du säga att du har några erfarenheter av företaget Netzilla? Om du har det så kan väl du lägga några minuter på att skriva en egen recension här inne hos oss på OmdömesStalle. Vi skulle bli väldigt glada om du lämnade en pålitlig och ärlig recension hos oss där du med dina egna ord berättar vad du tyckte om företaget och deras produkter. 


Tips på hur man kan handla säkert online.