Neoline

Alla recensioner

Neoline

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Neoline

Vem där ute tycker inte om att handla online? Man har möjligheten att handla från vilka butiker i hela världen man vill, oberende om det handlar om en riktigt billig butik som kommer från asien eller om det finns en riktigt lyxig butik som ligger i Amerika. Att handla online är inte bara smidigt eftersom man slipper att lämna hemmet utan man kan även i lugn och ro sitta och shoppa online utan att behöva fundera på när butiken i fråga stänger. Såklart så säljs alla typer av produkter online och Neoline är ett online företag som har ett sortiment beståendes av olika produkter som tex e-skotrar samt kameror att ha i bilen. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Neoline? Kommer det att öka min säkerhet i trafiken om jag väljer att köpa en kampera hos Neline? Hur är det om jag råkar vara med om en olycka, kommer mitt försäkringsbolaget då att kunna använda materialet som jag har filmat eller inte? Ta reda på det och mycket mer genom att läsa recensioner inne hos oss. 

Mer info om Neoline
Företaget Neoline grundades och lanserades under 2007 och senare under 2009 så lanserade de sin första kamera gjord för att ha i vindruta på bilen på den ryska marknaden. Alla produkter som företaget tillverkar görs i sydkorea och de erbjuder upp till två års garanti på de prylar de säljer. Neoline säljer inte sina produkter endast på den ryska marknaden utan även i länder i Europa samt Nordamerika. Företaget driver även fysiska butiker på olika ställen där deras produkter kan köpas. 

Det som Neoline erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida och i deras nätbutik är det möjligt att se de olika produkterna som de säljer, både via sökfunktionen och även via de olika produktkategorierna. Neoline levererar sina produkter till länder runt om i världen och en leveranstid på mellan 5 till 10 dagar är det som gäller från och med att företaget har tagit emot kundens beställning. Leveranserna sker mellan måndag och fredag. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Neoline
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Neoline genom att skicka e-post till företaget. Om personen i fråga redan då beställt hos företaget och har en ordernummer så kan det vara bra att hen lägger med den eftersom det kan snabba upp själva ärendet. Skulle kunden av någon anledning vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Neoline? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, om du efter det här företaget har valt att filma största tiden du spenderar i bilen och du kan även ta och berätta annat som du kanske vill dela med dig av. Hos oss är det gratis att både läsa och skriva recensioner


Att ha kamera i bilen.