Neo Net 24

Alla recensioner

Neo Net 24

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Neo Net 24

I hemmet har vi väldigt många olika typer av maskiner. För tillfället så sitter du kanske med mobilen eller datorn i knät, tidigare idag värme man lunchen i micron för att sedan sätta disken i diskmaskin. Alla maskiner som idag finns är verkligen praktiska och kan verkligen underlätta i vardagen eftersom man inte vill lägga extra tid på relativt tråkiga grejer. Eftersom de finns så många olika maskiner så finns det även olika företag som erbjuder av dem, och Neo Net 24 erbjuder dess typer av produkter

Varför handla vitvaror online via Neo Net 24 när jag kan gå till en fysisk butik och göra det? Hur lång garanti kommer det att ingå på alla produkter, och vad ska man göra om en produkt faktiskt går sönder efter första användningen? Hos oss har du möjligheten att läsa andra personers recensioner, personer som i detta fallet har erfarenhet av Neo Net 24. 

Mer om Neo Net 24
Neo Net 24 är en svensk e-handelsbutik som har valt att erbjuda vitvaror och hushållsprodukter online, samt att de även hjälper sina kunder med installationen av alla produkter. Företaget erbjuder sina produkter online via sin nätbutik men de har även en fysisk butik där deras produkter finns tillgängliga. 

Ett nyhetsbrev är något som företaget har valt att ta fram och det är något som kostnadsfritt kan prenumereras på. Personens om prenumererar på nyhetsbrevet får till inkorgen på sin e-post unika rabattkoder samt info om kampanjer och erbjudanden. 

Vad är det som Neo Net 24 erbjuder?
I företagets sortiment finns det produkter som vitvaror som helt enkelt ska användas i köket, men de erbjuder även datorer och mobiltelefoner, samt spisar, ugnar och möbler. Då en kund gör en beställning hos företaget kan hen även välja om hen vill ha hjälp med installationen av produkterna eller inte. DHL är det företaget som levererar kunderas paket och kunderna kan även i sin beställning välja vart de vill ha sitt paket levererar, om de själva vill åka och hämta ut det eller om de vill ha beställningen hem till dörren. 

På alla produkter som företaget säljer ingår det 1 års garanti, samt 3 års reklamationsrätt från och med inköpsdatumet. Om det skulle vara så att en kund får hem en produkt som sedan inte fungerar så ska hen ta kontakt direkt med respektive serviceverkstad som sedan åker hem till kunden och åtgärdar problemet. Om kunderna har några frågor eller funderingar eller kanske vill göra en retur så har Neo Net 24 en kundtjänst som kan nås via mobil eller e-post. 

Åsikter om Neo Net 24
Har du valt att köpa någon produkt via Neo Net 24? Om du har det så kan väl du ta och berätta för oss här på OmdömesStälle vad du tyckte om produkten, om du skulle säga att produkten var vad du hade förväntat dig då du beställde den och även om du tyckte att priset kändes rätt eller inte. Berätta även varför du känner som du gör. 


Produkt som finns i företagets sortiment.