Nanoleaf

Alla recensioner

Nanoleaf

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Nanoleaf

Lampor och belysning är något som r ganska så viktigt, oberoende om det handlar om i det egna hemmet eller kanske företaget man arbetar på. Med fel sorts belysning kan man få helt fel stämning i ett rum och det kan nästan kännas jobbigare att vara där, vilket man allt som oftast inte vill i synnerhet när det handlar om det egna hemmet. Belysning och lampor är något man vill använda nästan dygnet runt och nästan året runt, vilket betyder att man troligtvis föredrar rätt så billiga alternativ, som till exempel LED. När det kommer till LED belysning finns det många olika varianter och typer, och Nanoleaf är ett företag som satsat på att Led belysning som ofta användas av gamers eller i kontor. 

Hur länge kan jag vara säker på att belysningen från Nanoleaf kommer att hålla? Finns det någon garanti på produkter eller inte och är produkterna överskattade eller inte? Läs recensioner inne hos oss för att ta reda på vad andra personer har att säga om företaget och deras produkter. 

Mer om Nanoleaf

Under 2004 samlades några personer för att diskutera grön teknologi men det blev inte så mycket mer utav det. Senare under 2012 samlades dessa personer på en kaffe och det var då företagsidé Nanoleaf kom till. Företaget började tillverka sina produkter och under 2015 hade de ett huvudkontor samt 15 personer anställda. Under 2017 kom produkten som Nanoleaf kanske är mest känd för, vilket är väggpanelerna som man själv kan ändra färg på samt man kan skapa valfri form och modell av dem. I dagsläget arbetar det nästan 50 personer på företaget samt att de är verksamma i flera delar av världen, bland annat Europa. 

Vad erbjuder Nanoleaf?

Produkterna som företaget säljer kan köpas direkt via deras egna hemsida men det finns även återförsäljare runt om i världen som har Nanoleaf i sitt sortiment. Efter att företaget tagit emot en beställning av en kund kommer de att behandla och skicka iväg beställningen så snabbt som möjligt, detta betyder att kunder inom Europa kan räkna med en leveranstid på mellan 3-8 arbetsdagar. Nanoleaf erbjuder även sina kunder prisgaranti, vilket innebär att om en kund hittar samma produkt hos en återförsäljare för ett billigare pris kommer Nanoleaf att betala mellanskillnaden till kunden. Skulle en kund få hem en produkt men sedan av någon anledning känna sig missnöjd är det fortfarande möjligt att göra en retur inom 30 dagar. Nanoleaf har en kundtjänst som kan nås via e-post eller via chatt. 

Erfarenheter av Nanoleaf

Är ditt hem prytt av dessa paneler som Nanoleaf erbjuder? Om det är så, kan du skriva en recension som du lämnar inne hos oss? Du kan berätta om de verkligen hålls på väggen, om de är värda sitt pris och om du fick hem det som du hade räknat med då du gjorde din beställning. Det är gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss. 


Hur man väljer bra belysning.