Namnband

Alla recensioner

Namnband

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Namnband

Väldigt många personer har ett barn på antingen förskolan eller i skolan, detta betyder även att just ditt barn kommer att ha väldigt många kamrater och det kommer att finnas många barn på samma ställe. Det är otroligt bra att det finns förskolor och skolor men för förskollärarna kan det även vara ganska svårt att hålla reda på alla barns olika kläder och saker. En sak man kan göra i detta fallet är att man märker kläderna med en tuschpenna eller penna av annat slag, men detta kommer leda till att trycket eller namnet kommer att slitas bort då barnet bär kläderna eller om man tvättar kläderna. Men det finns faktiskt andra tillvägagångssätt i just dessa tillfällen. Eftersom det finns företag som erbjuder sina kunder namnlapp som de sedan kan stryka på kläder för att enkelt hålla reda på barnens kläder. Det finns flera olika företag som erbjuder just dessa tjänster, men ett av dessa företag är Namnband. 

Hur ska man göra om man vill kontakta kundtjänsten hos företaget? Hur länge kommer det att ta för mig att få hem produkterna från företaget och hur ska man göra vid eventuell reklamation? Det är frågor man kan få svara på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om Namnband
Företaget grundades och lanserades i Sverige under 1978, då börjarde företaget erbjuda produkter till sina kunder och företaget etablerades sedan på internet 1997 med sin hemsida. Företaget är inte endast verksamma i Sverige utan de har även nätbutiker i andra länder runt om i Europa. I första hand erbjuder företaget produkter för att märka kläder. 

Vad erbjuder Namnband sina kunder? 
På företagets hemsida finns det olika produktkategorier, samt att det är populäraste produkterna och det som säljer mest finns uppräknade. När en beställning görs hos företaget kommer kunden att få en bekräftelse på det direkt till e posten. På företagets hemsida har kunder möjligheten att skapa sina egna namnband och namnskyltar, där kunden själv kan välja vilket namn som ska stå samt hur många namnlappar företaget ska trycka upp i just det namnet. Oberoende hur liten eller stor beställning som görs från hemsidan så kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 39 kronor på den slutliga beställningen. Vid möjligt missnöje av någon produkt erbjuder företaget sina kunder 14 dagars full returrätt. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Namnband?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet. 

Har du handlat hos Namnband? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden. 


En video från företaget Namnband.