OmdömesStalle

  Recensioner Nallebudet

  Ofta är det så att man har flera vänner och familjemedlemmar som man skulle vilja ge bort något fint åt men man vet inte riktigt vad man ska hitta på. Om det är så att man bor på helt olika platser i landet eller i världen så kan man ju förstås använda sig av blombukettsbud och skicka iväg en fin bukett. Men det kan även vara så att man inte vill ge bort en bukett eftersom man kanske gör det ganska ofta. Men i Sverige finns det faktiskt ett företag där man kan skicka iväg ett nallebud i stället för ett bukettsbud, och det företaget heter Nallebudet.

  Men hur ska man veta om Nallebudet är ett bra företag och om man verkligen kan lite på dem? Ska man bara chansa och köpa en nalle, men kommer den alls att komma fram? Om man känner sig osäker så kan man läsa igenom olika recensioner om företaget som personer har skrivit som har handlat där innan.

  Mer information om Nallebudet

  Företaget Nallebudet startade hela sin verksamhet under 2004 i Sverige i Kalmar eftersom de ville ge sina kunder en möjlighet att skicka något mer överraskande än ett vanligt blombud.

  Nallebudet.

  Vad erbjuder Nallebudet sina kunder?

  Hos Nallebudet behöver man inte endast skicka iväg en nalle utan man kan skicka med andra presenter med nalle som tex godis, böcker, pyssel eller några andra roliga miniatyrer. Nallarna som man kan köpa hos Nallebudet är mellan 8–24 cm höga och paketet kommer att levereras direkt till brevlådan till önskad person. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom vilka olika nallar det finns, och det finns även färdigt ihopsatta paket med några presenter med nallen. Det finns både mindre och billigare nallar på hemsidan, samt större och lite dyrare. Om man väljer att skicka en nalle utan några presenter med kommer man ändå att kunna skicka med ett gratis kort, där man kan skriva vem presenten är ifrån. Nallen kommer att levereras i en fin ask och frakten kostar 29 kr inom hela Sverige.

  Om man gör en beställning innan kl. 15:30 på en vardag kommer den att skickas redan samma dag från lagret som ligger i Kalmar. Om man beställer efter kl. 15:30 kommer paketet att skickas iväg nästföljande vardag eller det valfria datumet som kunden har valt. Om man vill så kan man även att välja att skicka en nalle till ett sjukhus men då kan det vara bra att kontakta sjukhuset på förhand för att få all information som behövs för att mottagaren verkligen ska få sitt paket.

  Hur kan man kontakta Nallebudets kundtjänst?

  Om man undrar över något och skulle vilja kontakta Nallebudets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan. Om det skulle vara så att man beställer en nalle och upptäcker att den är söndrig ska man kontakta företaget för att lämna in en reklamation.

  Har du överraskat någon med en nalle från Nallebudet? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.

  Nallebudet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  håller inte sitt löfte

  ett skit bolag som inte håller sitt löfte samt skit kundbemötande
  handlar aldrig mer hos det skit bolaget

  Av: khodr15-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Nallebudet

  Din recension

  FAQ

  Är Nallebudet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Nallebudet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Nallebudet?

  Nallebudet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nallebudet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.