Naio Nails

Alla recensioner

Naio Nails

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Naio Nails

Gel/akryl naglar eller att ha nagellack är en sak som redan funnits till under många års tid och det är något som många tycker om. Att ta hand om sina naglar och händer kan kännas mysigt och att en gång i månaden få gå till en salong och fixa naglarna är något som väldigt många trivs av att göra. Men att gå till en salong är något som alla inte kan göra, eftersom det kan vara ganska dyrt. Därför finns produkter som privatpersoner kan köpa och bygga egna naglar hemma. Naio Nails är ett av dessa företag. 

Finns alla produkter i företagets sortiment som jag kommer att behöva för att bygga egna naglar? Är dessa produkter säkra att använda hemma själv eller kommer jag att skada mina naglar på något sätt? Du kan läsa andra personers recensioner för att se vad de har för erfarenheter av företaget. 

Om Naio Nails
Naio Nails är ett företag och en nätbutik som kommer från England som erbjuder nagelprodukter till privatpersoner men även företag och salonger. Naio Nails är ett av de snabbast växande företag inom denna bransch och erbjuder produkter både för akryl naglar och gel naglar. Produkterna som företaget säljer testas inte på djur och de är veganska samt att Naio Nails levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. 

Det som erbjuds hos Naio Nails
Produkterna inne i nätbutiken är uppdelade i produktkategorier, men det finns även en sökfunktion där kunderna kan söka bland produkter i hela sortimentet. Efter att kunden lagt till valfria produkter i kundkorgen och även betalat för hela sin beställning kan kunder som befinner sig utanför Storbritannien räkna med en leveranstid på mellan 2-5 arbetsdagar. Om en kund väljer att göra en beställning under en högsäsong kan leveransen ta lite längre. Leveranskostnaderna varier beroende på vad kunden väljer att beställa och även vart paketet ska levereras men kunden kommer att se den slutgiltiga summan innan beställningen genomförs. Det är möjligt att lämna tillbaka någon produkt inom 21 dagar räknat från och med den dagen då kunden tog emot orderbekräftelsen. För att en retur ska godkännas av företaget ska produkterna vara oanvända och oöppnade samt att kunden själv får stå för retur kostnaderna. För att kunna påbörja en retur ska kunden kontakta kundtjänsten hos Naio Nails och berätta att hen vill göra en retur. Information och villkor som har med leveranser, betalningar och returer att göra finns inne i nätbutiken men företaget har även en kundtjänst som kan kontaktas via telefon, live chatt eller mejl. 

Erfarenheter av Naio Nails
Har du som privatperson eller företag valt att köpa nagelprodukter från detta företaget? Om du har det, skulle du inte då kunna ta och skriva en recension om dem där du med dina egna ord berättar om produkterna är värda sitt pris och om de är kvalitativa. Berätta varför du tycker som du gör och glöm inte att vara ärlig och oberoende. 


Hur man bygger egna naglar hemma.