Nail Polish Direct

Alla recensioner

Nail Polish Direct

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Nail Polish Direct

Nagellack eller att ha fixade naglar är något som har funnits omkring väldigt länge redan och det lär inte försvinna under de kommande åren. Nagellack är något som används både på finger- och tånaglar och då nagellack skapades gjordes det dels för att dekorera och försköna nageln men även för att både stärka och skydda. Förutom vanligt nagellack som inom några dagar slits bort är det även väldigt populärt att laga antingen gel eller akryl naglar eftersom man då samtidigt kan förlänga nageln men det är något som även håller i upp till 3-6 veckor. Nail Polish Direct är en sajt som säljer vanlig  nagellack men även kit och produkter för att själv förlänga naglarna hemma. 

Vi på OmdömesStälle har samlat erfarenheter i form av recensioner så att så många som möjligt ska få positiva upplevelser då de handlar hos olika företag och butiker. 

Mer om Nail Polish Direct
Företaget grundades under 2011 av en person vid namnet Harjit Singh Thaliwal som då var 24 år gammal. Harjit valde att skapa företaget och nätbutiken eftersom han ville skapa ett märke som säljer nagelprodukter till kunder runt om i världen. Senare under 2014 omkom företagets grundare i en oväntad bilolycka och företaget gick över till hans familj som fortsatte att driva verksamheten. Idag levererar företaget sina produkter internationellt och till europeiska länder som bland annat: Sverige, Spanien, Tyskland och Frankrike. 

I sitt sortiment har Nail Polish Direct produkter från olika kända varumärken såsom: OPI, China Glaze, NailBerry osv. Inne i nätbutiken är även produkterna indelade i olika kategorier men en sökfunktion finns även fört att söka bland hela produktsortimentet. 

Det som erbjuds hos Nail Polish Direct
Om en kund som befinner sig inom Sverige eller något annat europeiskt land väljer att göra ett inköp på £250 eller mer behöver hen inte betala någon fraktkostnad. Om beställningen dock understiger £250 kommer det att läggas till en avgift på £22.95 på kundens beställning. Den normala leveranstiden är mellan 2-3 arbetsdagar räknat från den dagen då kunden skickar iväg beställningen från sitt lager. Kunderna har möjligheter att göra en retur inom 14 dagar efter mottagandet av paketet. För att Nail Polish Direct ska godkänna en retur ska produkten vara i samma skick som då kunden tog emot den samt att den ska befinna sig i originalförpackningen. Skulle det vara så att en produkt inte inte fyller dessa kriterier kommer företaget att dra bort 20% på den returnerade summan. Vid funderingar kan kundtjänsten hos företaget kontaktas via telefon eller mejl. 

Erfarenheter av Nail Polish Direct
Skulle du kunna lämna en recension inne på vår hemsida om det är så att du har några erfarenheter av detta företag? Berätta om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om det är värt att betala fraktkostnaden och om leveranserna faktiskt är så snabba som det påstås. I din recension kan du använda dina egna ord då du berättar vad du vill om företaget såsom för- och nackdelar du upplevde. 


Så får man naturliga naglar snygga.