OmdömesStälle

  Recensioner myPOS

  Väldigt många i dagsläget driver egna företag eller annars bara har många bollar i luften inom flera olika bolag och företag. Det tillkommer mycket ansvar då man väljer att skapa ett eget företag, och det tillkommer även mycket olika fakturor. Både sådana som man själv behöver betala men man kommer även ett skicka ut en hel del fakturor. Att betala räkningar eller om man har månadskostnad som man måste betala varje månad kan ibland vara svåra att komma ihåg, i synnerhet om man har mycket att göra. Det kan även vara så att man skjuter upp på att betala räkningarna eftersom det är ganska tidskrävande med alla koder och inloggningsuppgifter till banken. Men det finns faktiskt företag och verktyg som man hjälpa till i just dessa situationer. Man kan tex skaffa sig en helt egen kortläsare, så att man sedan kan betala sina räkningar genom att bara scanna sitt eget kreditkort. Det finns företag som tillverkar och säljer just dessa produkter och ett av dessa företag är myPOS.

  Kommer jag att bli nöjd med produkten om jag väljer att köpa hos myPOS eller kommer det inte vara värt att lägga pengarna på det? Hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd över något och är kundtjänsten enkel att nå om man har några frågor eller funderingar? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om myPOS

  Företaget lanserades och grundades redan under 2012 och finns i dagsläget i många olika länder runt om i världen samt att de även har öppnat fysiska butiker i olika länder. De som grundade företaget villa göra det eftersom de ville erbjuda personer en plattform där man kan göra omedelbara inbetalningar, alltså direkta insättningar.

  Så julrosor från eget frö

  Vad erbjuder myPOS sina kunder?

  Om man vill köpa en kortläsare så kan man göra det via hemsidan men då måste man även skapa sig ett konto inne på hemsidan först, vilket går på några minuter. När man skapar sitt konto så ska man fylla i vad man har för bolagsform, samt att man ska fylla i lite uppgifter om sitt företag och även inloggningsuppgifter. När man har denna maskin kan man både ta i mot betalningar och man kan även betala fakturor direkt. Att köpa en kortterminal via myPOS kommer att kosta en engångskostnad och den varierar beroende på vad man vill ha för terminal. Men det kommer sedan inte att kosta någon månadsavgift att ha den.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos myPOS?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna, där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att antingen ringa dem eller skicka e-post till dem.

  Har du någon erfarenhet av företaget myPOS? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  myPOS.

  myPOS
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om myPOS

  Din recension

  FAQ

  Är myPOS ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om myPOS. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder myPOS?

  myPOS är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till myPOSs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.