My Protein

Alla recensioner

My Protein

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

My Protein

Vid detta laget borde det inte undgått någon hur viktigt det egentligen är att träna. Det är verkligen bra för hela kroppen. Man blir starkare både på in och utsidan och man har även möjligheten att förändra sin kropp utseendemässigt. För personer som kanske planerar på att börja träna eller personer som redan tränar så finns det många olika typer av tillskott som man kan ta. Man kan tex ta protein efter varje träning för att bygga muskler lättare, man kan ta “pre workout” för att få en energiboost innan träningen och man kan även ta andra vitaminer och mineraler som är hälsosamma. My Protein är en hemsida som erbjuder både tillskott men även träningsprodukter samt kläder. 

Kommer jag som kund att tydligt kunna se vad proteinerna innehåller som My Protein säljer? Hur är det med deras träningskläder, kommer jag att kunna ta min vanliga storlek eller inte? Finns det något annat jag borde veta om angående företaget innan jag väljer att handla hos dem? Du kan få veta vad andra människor tycker om företaget genom att läsa deras recensioner. 

Om My Protein
My Protein är ett företag som är verksamma inom sport- och tillskottsbranschen och i dagsläget erbjuder de sina produkter till kunder i 70 olika länder. Under 2004 grundades företaget och har sedan dess vunnit olika priser både gällande deras produkter men även My Protein som en arbetsplats. My Protein har valt att samarbeta med både idrottare och andra företag då de tar fram sina produkter och inne på deras hemsida är det möjligt att läsa mer om själva produktionen och tankesättet då de tar fram nya produkter. Produkterna kan köpas via deras nätbutik eftersom de idag inte bedriver någon fysisk butik. 

I nätbutiken finns olika produktkategorier: träningskläder, vitaminer, kosttillskott, proteinbars och så vidare. Men även en sökfunktion finns som kan underlätta eftersom den kan söka bland alla produkter i sortimentet. 

Tjänster som erbjuds hos My Protein
Valfria produkter kan läggas till i korgen och sedan går det vidare till info om leveransen. Om det görs beställningar för 500 kr eller mer så behövs inte någon fraktavgift betalas, i annat fall läggs det till en avgift på antingen 29 kr eller 59 kr beroende på det slutgiltiga beloppet på beställningen. Den vanliga leveranstiden är mellan 4-7 arbetsdagar. Det är möjligt att göra returer på beställa produkter men för att göra en retur ska först kundtjänsten kontaktas så att de kan höra anledningen till returen. Kundtjänsten i sin tur kan nås via telefon eller mejl. 

Åsikter om My Protein
Skulle du kunna säga att du tog ditt tränande till en ny nivå efter att du handlade produkter hos My Protein? Eller har du kanske något annat du vill berätta om produkterna som kanske de olika smakerna som erbjuds på proteinpulvret, eller kanske storlekarna på träningskläderna? Oberoende vad du känner att du vill berätta så vill vi här på OmdömesStälle väldigt gärna lyssna på dig. Ta dig några minuter och skriv en helt egen recension och berätta från hjärtat dina ärliga åsikter och tankar om My Protein. 


Produkter som kan införskaffas hos My Protein.