MultiTriathlon

Alla recensioner

MultiTriathlon

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

MultiTriathlon

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Det finns olika företag som erbjuder produkter inom styrketräning, hälsa och fritid, kampsport och så vidare. MultiTriathlon är en nätbutik som säljer träningskläder, löparskor och annat inom sport. 

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos MultiTriathlon? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Info om företaget MultiTriathlon
Under 2004 lanserades och grundades företaget men har sedan 2014 gått under namnet MultiTriathlon. Företaget är verksamma både online via sin nätbutik samt att de driver en fysisk butik som ligger i Älvdalen, i Norra Dalarna. Företagets huvudmarknad är Sverige och Norden men de säljer produkter till hela världen. 

Vad erbjuds hos MultiTriathlon?
MultiTriathlon erbjuder både produkter för män och kvinnor och inne på företagets hemsida finns olika produktkategorier med olika underkategorier och andra filtreringsalternativ. Sökfunktion finns även till användning för kunderna inne på hemsidan. Standardleveransen då kunderna gör beställningar är 2–3 arbetsdagar och om kunderna väljer att göra beställningar som överstiger 595 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på beställningen. Annars gäller en fraktavgift på 49 kr på standardfrakten. Kunderna har även möjligheten att få paketet levererat via expressleverans eller direkt hem till dörren men då gäller andra fraktkostnader. Kunderna har 14 dagar på sig att returnera sin beställning från och med att de har mottagit sitt paket. 

Kontakta kundtjänsten hos MultiTriathlon
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget MultiTriathlon? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Hur man kan börja med Triathlon.