OmdömesStälle

  Recensioner Movesgood

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Movesgood erbjuder sina kunder underkläder online.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Movesgood kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Information om Movesgood

  Företaget har funnits som e-handel sedan 2015 och de producerar sina proudukter som är gjorda av bambu och säljer dem sedan. Movesgood lanserades och grundades i Sverige och de driver inte någon fysisk butik men har en besöksadress som finns i Stockholm.

  How-To | Återställa BIOS till grundinställningarna

  Vad erbjuder Movesgood sina kunder?

  Företaget erbjuder produkter både för kvinnor och män och inne på företagets hemsida finns det produktkategorier samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Om kunderna väljer att inom Sverige göra beställningar och de beställer för mer än 499 kr så behöver de inte stå för någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en fraktkostnad på 49 kr. väljer kunderna att beställa till något annat land än Sverige så kommer fraktkostnaden att variera och priserna kan ses inne på hemsidan.

  Hur kan kunderna nå Movesgood?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Movesgood? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Olika sorters underkläder.

  Movesgood
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  7.6
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  9
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  7
  Leverans
  rating
  8

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Underbara plagg

  Riktigt sköna plagg i underbar skön kvalitet. Jag bor i min Kashmir Hoody.

  Av: Amanda 10-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9
  rating

  Disappointed

  textiles feels good but the finishing is very poor. On the websote they say they have 70% of their production in Europe but the three items I got are made in China. Chia top is beautiful but again poor finishing, it feels like it has already been worn and the stitches got stretched. The Alice cardigan is shorter on me then on the model and I'm 7 cm shorter than her. There is a stain on the Mirja scarf. I'm really disappointed.

  Av: Ala09-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Movesgood

  Din recension

  FAQ

  Är Movesgood ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Movesgood. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 7.6/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Movesgood?

  Movesgood är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Movesgoods webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.