Mother

Alla recensioner

Mother

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Mother

Något som redan väldigt länge funnits på marknaden och som inte är påväg nånstans heller är jeans eller denim som man även kan säga. Då jeanstyg började användas fanns de nästan främst som arbetskläder eftersom de helt enkelt var så hållbara. I dagsläget är jeans fortfarande rätt så hållbara men de användas kanske inte till samma typ av fysiskt arbete som de gjorde förr. Många trender och stilar använder sig av jeans i alla former och modeller och därav finns det även många företag där ute som erbjuder sina kunder jeans. Ett företaget som säljer och tillverkar jeans är Mother Denim. 

Kommer produkterna från Mother Denim att vara mycket bättre kvalitet än andra märken eller inte? Företaget driver främst sin verksamhet i USA, kommer jag som svensk kund ändå att kunna få tag på produkterna eller inte?Det finns personer som redan har erfarenheter av företaget och de har valt att dela med sig här på OmdömesStälle, du kan läsa deras recensioner

Mer om Mother Denim
Lela och Tim är de två personer som under 2010 valde att grunda och lansera Mother Denim eftersom de kände att de ville börja tillverka och erbjuda något helt nytt för marknaden. Företaget kommer från USA men trots det kan kunder från hela världen handla från deras egna nätbutik, samt att de finns flera återförsäljare världen över som har Mother Denim i sitt sortiment. 

Det ät möjligt att prenumerera på ett nyhetsbrev som Mother Denim erbjuder och helt nya kunder som väljer att göra det kommer att bli erbjudna 10% av sin första beställning. 

Vad erbjuds hos Mother Denim?

Företaget har valt att främst framställa och sälja jeans för kvinnor men trots det består en del av deras sortiment av produkter för män. Efter att en internationell kund bestämt sig för vad hen vill köpa och även betalat för sitt inköp kommer det att ta upp till 3 arbetsdagar innan föregaget behandlar beställningen och skickar iväg den. Om en kund inom Europa väljer att handla för 175€ eller mer kommer hen inte att behöva betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en avgift på 10€ på beställningen. Eftersom företaget befinner sig i USA kan det vara så att en internationell kunds beställning hamnar i tullen, vilket Mother Denim inte kan veta om på förhand. Skulle en kund vilja göra en retur får kunden själv stå för returkostnaden som är 10€ samt att kunden inte kommer att bli återbetald eventuella tull/skatteavgifter. Vid frågor eller funderingar kan företaget nås via e-post. 

Omdömen om Mother Denim?
Är du van att bära ett par jeans från detta företaget? Om du är det, tycker du att de är värda pengarna, skulle du handla hos dem igen eller inte och tycker du att de är av så bra kvalitet som du hade förväntat dig? Besvara dessa frågor i en recension som du publicerar här inne hos oss, helt kostnadsfritt. 


Tips på outfits.