OmdömesStälle

  Recensioner MotardInn

  Att röra på sig

  är något som är väldigt viktigt, eftersom de ofta kan vara så att den dagliga motionen inte räcker till, eftersom många av oss har ett stillasittande jobb. Då kan det vara bra att börja med något sport eller hobby för att både kropp och själ ska må så bra som möjligt. Många väljer att börja gå till gymmet, men man kan även börja med andra sporter som tex fotboll, tennis eller varför inte börja med någon motorcykelsport? Om man är intresserad av motorcykelprodukter samt motorcykelsporter kan man gå in på en hemsida som heter Motardinn.

  Mer information om företaget Motardinn

  Motardinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Tradeinn är även med på olika sociala medier, man kan följa dem för att få idéer och inspiration till olika sporter. De som jobbar med hemsidan Motardinn är personer som är insatta och intresserade av motorcykelsporter.

  Vad erbjuder Motardinn?

  Företaget har ett sortiment där det ingår produkter som tex MC – kläder, motorcykelhjälmar, motorcykeldelar mm. Inne på hemsidan kan man se vilka produkter och kategorier som är de mest populära, men man kan även använda sökfunktionen. I Motardinn:s sortiment finns det produkter från välkända märken, men även från mindre kända märken.

  Vid varje specifik produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, dock kommer leveranskostnaderna att bestämmas helt individuellt för varje produkt eftersom det beräknas utgående från vikt och volym på paketet. Motardinn levererar till många olika länder i världen, men om man ska göra en beställning och upptäcker att landet man vill beställa till inte finns med kan man kontakta företaget. Motardinn erbjuder några olika betalningsmetoder, men de allra vanligaste är Paypal, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Om man har gjort en beställning och får hem den men sedan ångrar sig kan man göra en retur. Returen kommer endast att bli godkänd om produkten är i perfekt skick, den måste alltså vara helt oanvänd, ha alla originaletiketter samt vara i alla originalförpackningar.

  Hur hanterar Motardinn Klagomål?

  Om man får hem en produkt från företaget och upptäcker att den är söndrig kan man lämna in ett klagomål. För att göra det ska man gå in på hemsidan, logga in på ”mitt konto”, och efter det följa alla instruktioner under fliken ”returer”. Om man undrar över något och vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det på några olika sätt, man kan ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller chatta med dem direkt inne på hemsidan.

  Har du köpt några produkter från Motardinn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte och tänkte.

  Motorcykelsport.

  MotardInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Uruselt!

  Jag beställde ett par alpinestars tech 5 i storlek 45. Fick st47.
  Skickade tillbaka dem och ej fått tillbaka några pengar efter snart 2månader.
  Rekommenderar ej detta företag. Betala hellre lite mer och köp beställ någon annanstans.

  Av: Tobias Larsson 06-07-2020
  Karre22-07-2020

  Bluff! Beställde varan men fick aldrig den eller pengarna tillbaka. Köp aldrig från de

  wwnjnxkovb07-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om MotardInn

  Din recension

  FAQ

  Är MotardInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om MotardInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MotardInn?

  MotardInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till MotardInns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.