MORPHE

Alla recensioner

MORPHE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

MORPHE

En väldigt stor marknad idag är smink- och skönhetsindustrin. Visst har smink och kosmetika funnits under väldigt många år redan i alla olika former och färger, men idag är smink väldigt populärt på sociala medier och företag har valt att experimentera med olika färger och ingredienser för att skapa revolutionerande produkter. Personer på sociala medier har idag tagit smink till en helt ny värld där de sitter timme ut och timme in och skapar olika looks som de sedan filmar. Eftersom smink är en så stor del av marknaden så finns det även många företag som har valt att skapa sminkprodukter, och Morphe är ett av dessa företag. 

Är sminkprodukterna som Morphe säljer veganska, eller testar de sina produkter på djur? Tänk om jag lägger flera tusen kronor på produkter och sedan är jag allergisk för dem, kanske det är bättre om jag läsa andra personer recensioner innan jag gör mitt inköp? Och recensioner har du möjligheten att läsa inne hos oss här på OmdömesStälle. 

Om Morphe
Företaget Morphe föddes under 2008 bland influencers och artister i Los Angeles. Morphe är som sagt att företag som tillverkar och säljer smink men i sitt sortiment ingår det även produkter som tex sminkborstar samt produkter för kroppen och håret. Morphe är inte endast verksamma online via sin nätbutik, utan de driver även fysiska butiker samt att det finns återförsäljare i flera länder i världen som säljer just Morphe produkter. 

I nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier baserat på hur de ska användas och på nätbutikens förstasida är det även möjligt att se produkter som är helt nya för sortimentet, samt produkter som är de populäraste bland alla kunder. 

Det som erbjuds hos Morphe 
Inköp kan göras som hos vilken nätbutik som helst. Om det görs inköp för 35€ eller mer inne hos Morphe så behöver kunden i fråga inte betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en avgift på mellan 8-11€ beroende på vart paketet ska levereras. Det är möjligt för kunder att från och med 60 dagar efter att de har fått hem sitt paket att göra en retur ifall de skulle känna behovet av det. Efter att en retur har blivit godkänd så får kundens sina pengar tillbaka på samma sätt som hen betala från första början, men vid returer ska kunden själv stå för retur kostnaderna. Inne på hemsidan finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade, men kundtjänsten hos företaget kan även nås via telefon eller mejl. 

Åsikter och tankar om Morphe
Har du varit kund hos Morphe, eller kanske provat på deras produkter vid något tillfälle? Om du har det så skulle du kunna skriva en egen recension och i den berätta vad du tyckte om företaget och produkterna. Berätta om du tyckte att kvaliteten höll upp till det som du hade förväntat dig, om färgen på produkterna verkligen är bra eller om de är mer bleka och berätta även ifall du stötte på några problem antingen under shoppingen eller då du använde produkterna. 


Produkter som Morphe erbjuder sina kunder.