Mondo

Alla recensioner

Mondo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Mondo

Chansen är stor att man vid något tillfälle varit besatt av en skådespelare, ett band eller en artist. Man vill befinna sig på alla deras konserter och man vill bära merch från dem dagarna i ända. Det finns företag där ute som vet att många är besatta av olika artister eller band och därför har de valt att i sina nätbutiker samla produkter och kläder från flera olika artister eller kända personer. Mondo, en nätbutik där det kan införskaffas skivor av både nya och gamla band men även kläder, samling produkter och pussel från kändisar. 

Varför handla hos Mondo, är det säkert att handla via dem? Levererar företaget sina produkter till Sverige eller inte? Kan jag vara säker på att dessa merch produkter är äkta eller är de någon billig kopia som jag kan tillverka själv? Innan du gör en beställning kan du läsa recensioner och erfarenheter här på OmdömesStälle. 

Mer om Mondo
Under 2001 grundades företaget av två personer vid namnen Rob och Tim. Då företaget grundades drevs verksamheten i en källare där de sålde t-shirts och posters från olika kända personer och band. Senare under 2007 hade företaget växt till sig så pass mycket att de började arbeta tillsammans med större artister och började sälja licensierade produkter

I sitt sortiment har Mondo inte endast produkter från band eller artister utan även från filmer, serier och skådespelare. 

Det som erbjuds hos Mondo
Produkterna kan köpas direkt från deras hemsidan efter att de lagts till i den virtuella kundkorgen och innan beställningen görs är det möjligt att ta del av fliken “FAQ” där de oftast ställda frågorna redan finns besvarade. Mondo har sitt säte i Amerika men det betyder inte att de inte levererar sina produkter internationellt. Kunder som gör internationella beställningar kommer att bli erbjudna gratis frakt då deras beställning överstiger $200. Dock skickas produkterna från USA vilket betyder att företaget på förhand inte vet om produkten kommer att hamna i tullen eller inte. För internationella kunder kommer leveranstiderna att variera beroende på vad det är för produkten som beställts och även vart den ska levereras, dock går beställningen att spåras. Det går att returnera en produkt som tagit emot så länge returen påbörjas inom 30 dagar efter mottagandet. För att påbörja en retur ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göra via ett kontaktformulär eller via e-post. 

Mondo erbjuder sina kunder olika erbjudande inne på sajten som till exempel: köp 5 pins och få 5 pins på köpet eller produkter som för tillfället är på rabatt eftersom de firar något typ av jubileum. 

Åsikter om Mondo
Har du beställt samling produkter hos detta företaget? Har du det, kan inte du då lämna en recension inne hos oss? Genom att skriva pålitliga och ärliga recensioner blir internet en bättre plats för alla och endast en recension kan göra så att en person ändrar sin åsikt om ett företag. Det är gratis att lämna recensioner inne hos oss. 


Samla på kuber är något flera har ett intresse av.