Moment

Alla recensioner

Moment

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Moment

Vissa personer är troligtvis mer praktiskt lagda medans andra är mer kreativt lagda. Det är väldigt tur att vi alla är så olika annars skulle vardagen se väldigt tråkigt ut och just eftersom det finns så många olika livsstilar och personligheter återspeglas även det i alla olika nätbutiker och företag som finns där ute. Det finns företag där ute som erbjuder sina kunder ett brett sortiment för att de ska kunna glädja så måla målgrupper som möjligt, men sedan finns det även dessa speciella nätbutiker som har kommit på en egen nisch. Moment är ett företag skapat av fotografer för fotografer. 

Produkter som har med kameror och fotografering överlag kan ha ett ganska så saftigt pris, vilket betyder att det kan vara riktigt bra att först läsa recensioner om företaget i fråga för att öka chanserna att man faktiskt ska bli nöjd. Detta är orsaken varför vi har på OmdömesStälle finns och i detta fallet har vi samlat recensioner om Moment. 

Mer om Moment
För att komma till hela företagets historia måste vi gå tillbaka till året 2013 då företaget skapades on Kickstarter genom att erbjuda redskap till mobiler. Under årens gång har företaget blivit större och kändare och även utvecklat sitt sortiment genom att idag ha ett sortiment beståendes av kända varumärken och produkter som till exempel: väskor, bandspelare och redskap till kameror. 

Förutom att Moment säljer fysiska produkter har de även tagit fram några olika appar som kan användas på mobilen för att till exempel redigera bild och film, men i deras utbud av tjänster finns även ett antal lektioner för att lära sig mer om foto & film. 

Det som erbjuds hos Moment
Moment levererar sina produkter till kunder runt om i hela världen, bland annat till kunder i Sverige och hela Norden för den delen. Väljer en internationell kund (kund som befinner sig utanför USA) att göra en beställning på $149 eller mer kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad. De flesta leveranserna sker inom några arbetsdagar efter att paketet lämnat lagret men ska en retur göras efter mottagandet av produkterna kommer den inte att kunna göras gratis. Vid tillfällen där returer ska ske ska kunden betala en avgift på $15 samt att blir returen godkänd kommer inte företaget att stå för fraktkostnaden. Moment har valt att svara på de oftast ställda frågorna inne på sajten men skulle en fråga inte bli besvarad är det möjligt att kontakta företaget via e-post.

Recensioner, tankar och åsikter om Moment
Är du en kreativ person som kanske tycker om att arbeta med film och foto som kanske till och med har några erfarenheter av detta företaget? Om du har det, skulle du kunna lämna en recension inne på våran sajt? I recensionen kan du berätta för oss och alla där ute vad du tycker om företagets produkter, om du tror du kommer att handla hos dem igen eller inte och även om du att andra borde handla där. Berätta varför du tycker som du gör i din oberoende recension


Tips om man vill börja med YouTube.