Modoglimited

Alla recensioner

Modoglimited

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Modoglimited

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Modoglimited är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder kläder och andra miljövänliga produkter.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Modoglimited? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Modoglimited
Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina produkter inom modebranschen. Produkterna som företaget säljer är tillverkade av 60% ekologisk bomull samt av 40 % återvunnen polyester. För varje t-skjorta som företaget Modoglimited säljer så plockar de upp 1 kg plats från våra städer, innan det ska kunna nå våra hav. Företagets mål är att kunna plocka upp till 1 ton plast och sedan fortsätta ännu vidare efter det. 

Vad erbjuder Modoglimited sina kunder?
Modoglimited erbjuder både produkter för kvinnor och män och man kan se alla deras produkter inne på deras hemsida. Företaget säljer inte endast t-skjortor utan även tygkassar samt prints som man kan lägga i ram hemma. När man ska göra en beställning via hemsidan och kommer till själva betalningen så kan man välja mellan att betala med Apple Pay, Paypal, direkt via internetbanken samt med bankkort. Om det är så att man sedan får hem sin produkt och kanske känner sig missnöjd med den så har man upp till 30 dagar på sig att ångra sig och att returnera den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Modoglimited
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Modoglimited? om ja, skriv då gärna en egen recension


Produkter man kan hitta hos Modoglimited.