Modetalente

Alla recensioner

Modetalente

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Modetalente

Kläder, skor, accessoarer ja det är produkter som det finns miljarder av. Inte bara att det finns hur många plagg som helst, utan det finns även hur många nätbutiker som helst som väljer att erbjuda kläder. Modetalente är ett företag som online erbjuder främst kläder och skor för kvinnor, men i sitt sortiment har de även ett utbud som är tillägnat för män. 

På OmdömesStälle har vi valt att samla recensioner från personer som redan har erfarenhet av att handla på Modetalente. Mer kan du läsa hos oss.

Mer om Modetalente
Företaget erbjuder i sin nätbutik kläder och andra produkter som de sedan skickar ut till sina kunder runt om i hela världen. Modetalente arbetar med olika designers och varumärken då de sätter ihop sitt sortiment samt att de gör efterforskning i de senaste trenderna. 

Modetalente erbjuder även en möjlighet för influencers att göra olika samarbeten med dem och sedan får de provision beroende på hur mycket beställningar som görs via dem. 

Det som Modetalente erbjuder
Blusar och skjortor, klänningar, tröjor är exempel på olika produktkategorier som kan ses inne på företagets nätbutik. Helt valfria produkter har kunden möjligheten att lägga till i den virtuella kundkorgen och det är även möjlig att skapa ett konto på hemsidan för att hålla koll på beställningar och annat. Leverans kostnaderna varierar beroende på vikten på paketet så frakten på varje paket som väger mindre än 450 g kostar 8,99€ och sedan för varje 100 g så ökar fraktkostnaden med 1€. Om det är så att summan på hela beställningen överstiger 109€ så behöver kunden inte betala någon avgift alls. Efter att Modetalente tagit emot kundens beställning så tar det cirka 3-5 arbetsdagar för dem att behandla beställningen och sedan kan kunden räkna med en leveranstid på 13-20 arbetsdagar. I de flesta länder som företaget skickar sina produkter till så behöver inte kunden betala någon tullavgift, men den typen av avgift kan tillkomma. Från och med att kunden tar emot sin beställning så har hen möjligheten att ännu inom 15 dagar göra en retur och lämna tillbaka någon produkt, om en retur ska göras får kunden själv stå för retur kostnaderna. Modetalente har en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Erfarenheter av Modetalente
Har du beställt någon produkt via detta företaget? Om du har det så kan väl du berätta om du tyckte att produkterna var värda sitt pris, om du var tvungen att betala någon tullavgift på din beställning och om du tyckte att storlekarna var vad du hade förväntat dig. Hos oss är det alltid gratis att både läsa och skriva recensioner och du kan lämna en recension om hur många företag du vill. 


Plagg som alla borde ha i sin garderob.