Mobvoi

Alla recensioner

Mobvoi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Mobvoi

Om man tränar eller rör mycket på sig under vardagen så är chansen stor att man på något sätt vill hålla koll på de dagliga stegen, de totala aktiva minuterna och även hur mycket man faktiskt bränner i kalorier dagligen. Det går att hålla koll på dessa saker via appar, men det kräver även att man har mobilen med sig vart man än går. Därför har smartklockor blivit populära under de senaste åren, eftersom man knappt tänker på att man bär dem. Mobvoi är ett företag som säljer smartklockor. 

Varför ska jag köpa en klocka från Mobvoi? Vad finns det för för-och nackdelar med klockorna som företaget erbjuder, och är produkterna verkligen värda sitt pris? Du kan läsa och få se vad andra personer har att säga om företaget eftersom de har skrivit recensioner här inne hos oss

Om Mobvoi
Under 2012 grundades och lanserades företaget i Kina av en person vid namnet Zhifei Li. Idag arbetar det cirka 800 personer på Mobvoi och huvudkontoret är beläget i Beijing. Mobvoi har internationella kontor runt om i USA och sedans företagets start har de vunnit ett flertal priser för sina innovativa uppfinningar. Olika smartklockor har företagets främst i sitt sortiment, men de har även accessoarer som är kompatibla med smartklockorna. Mobvoi finns även som en nedladdningsbar app där det går att hålla koll på information som smartklockan snappat upp under dagen. Ett nyhetsbrev har Mobvoi tagit fram och personer som väljer att prenumerera på det kommer att få information om kampanjer och erbjudanden till e-posten. 

Det som erbjuds hos Mobvoi
I nätbutiken kan valfria produkter läggas till i kundkorgen, och företaget har tagit fram produkter som både kvinnor och män kan bära. Efter att kunden fyllt i uppgifter som har med frakt och betalning att göra och även genomfört sin beställning kan det ta upp till 48 timmar innan företaget tar emot beställningen och även skickar iväg kundens paket. För kunder som befinner sig inom Eu kan räkna med en leveranstid på mellan 2-5 arbetsdagar. På produkterna som företaget säljer ingår det ett års garanti, samt att det även gör att returnera produkterna inom 30 dagar efter mottagandet. För kunder som befinner sig utanför Australien eller USA tillkommer det moms på den slutgiltiga summan, samt att leveransen ibland kan hamna i tullen och då är kunden tvungen att betala en tullavgift. Mobivoi har valt att svara på de oftast ställda frågorna i en “faq” som är tillgänglig inne på hemsidan, men de har även en kundtjänst som kan kontaktas via e-post. 

Tankar om Mobvoi
Pryds din handled av en klocka från Mobvoi? Om den gör det, kan inte du då ta dig tiden och skriva en egen recension om företaget. Med dina egna ord kan du berätta dina erfarenheter när det kommer till priset, kvaliteten på produkterna och även om du stötte på några problem då du genomfört din beställning. 


Hur viktigt det egentligen är med vardagsmotion.