MM Sports

Alla recensioner

MM Sports

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

MM Sports

Vi vet ju och vi hör ju hela tiden hur viktigt det är att vi tränar och rör på oss. När man tränar och rör på sig får man mycket bättre hållning, aptiten blir bättre och man mår mycket bättre både psykiskt och fysiskt. När det handlar om att röra på sig så betyder inte det att man är tvungen att skaffa ett gymkort att spendera tiotals timmar i gymmet varje vecka, och det betyder inte heller att man måste skaffa sig en speciell hobby som tex handboll eller fotboll. Man kan välja att röra på sig på andra sätt, man kan gå långpromenader, gå ut i naturen och springa av sig eller så kan man skaffa sig ett helt hemmagym för sig själv. Det finns butiker, både online och fysiska som säljer träningsrelaterade produkter. Som tex träningskläder, kosttillskott, hela träningsmaskiner samt andra tillbehör som gummiband. En butik som säljer träningsrelaterade produkter online är MM Sports. 

När man läser recensioner som är skriva av andra människor kan man få svar på många knepiga frågor. Som tex hur returerna fungerar, hur långa leveranstiderna är och även vad kvaliteten på produkterna verkligen är. 

Info om företaget MM Sports
Verksamheten MM Sports grundades och lanserades under 2002 och är idag en av Nordens största leverantörer av kosttillskott. MM Sports är verksamma i Norge, Sverige och Danmark samt att de har 11 stycken fysiska butiker runt om i Sverige. Inne på företagets hemsida kan man läsa om hela deras historia och vad som har hänt dem under alla dessa år som de varit verksamma i Norden. 

Vad kan man hitta hos MM Sports
På företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex träningskläder och skor, träningstillbehör, livsmedel och hälsa mm. De har även en sökfunktion som används då man vet exakt man är ute efter och smidigt vill finna det på hemsidan. MM Sports har även en skild flik med namnet Outlet där man kan hitta produkter som är på något erbjudande och därför har ett nedsatt pris. Om man gör en beställning på hemsidan som överskrider 499 kr kommer frakten att vara gratis. Skulle beställningen dock vara under 499 kr kommer frakten inom Sverige att kosta 29 kr. Hos företaget finns det inget minibelopp så man kan göra en hur liten eller stor beställning man vill. Leveranstiden för paketen är 1 – 3 arbetsdagar och de levereras med Postnord. 

MM Sports har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att man ska kunna ta del av nyheter, exklusiva erbjudande samt inspiration. Man får 15% välkomstrabatt om man väljer att prenumerera på brevet. 

Hur kan kundtjänsten hos MM Sports nås vid behov? 
E-post eller telefon är de kontaktalternativ man kan välja mellan om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst. På hemsidan finns även de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man kolla in för att se om man hittar svaret på sin fråga där. 

Har du handlat hos MM Sports någonsin? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.