MJUKAHEM

Alla recensioner

MJUKAHEM

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

MJUKAHEM

En fin inredning och ett fint hem är något som många strävar efter. Inte endast för att man får beröm av vänner och bekanta som väljer att besöka en utan man vill ju helt enkelt även trivas i sitt egna hem. Man kan göra flera olika saker för att man ska trivas i sitt hem. Man kan tex köpa olika typer av tavlor eller poster och hänga upp på väggarna, man kan köpa snygga glas och muggar till köket och man kan även fylla vardagsrummet med olika plädar och kuddar för att det ska se så mysigt ut som möjligt. Mjukahem är ett företag och en nätbutik som erbjuder olika produkter som har med inredning att göra. 

Genom att läsa andra personers recensioner innan du väljer att göra en beställning hos Mjukahem kan du få en tydligare bild över själva företaget och de produkter som de säljer. Här inne hos oss på OmdömesStalle har du möjligheten att läsa andra personers recensioner. 

Om Mjukahem
Robert och Hanna är de två personer som valde att starta upp hela företaget Mjukahem vilket de gjorde under vinter 2017. Då de startade företaget skötte de allting hemifrån sitt egna hem, och senare under 2019 skaffade de sig ett riktigt kontor på cirka 250 kvadrat. Under 2020 omsatte företaget cirka 2,5 miljoner svenska kronor och de har ett team som arbetar med dem med tex produktutveckling, kundservice samt packning av produkter. Runt om i världen har de fabriker som tillverkar produkter åt företaget. 

I nätbutiken som de driver kan man se alla de olika produkterna som de har samt att man kan läsa hela företagets historia. De säljer även produkter av en person vid namnet Joakim Johansson som skapar konst

Vad är det som Mjukahem erbjuder?
Beställningar kan göras som vanligt och de har olika produktkategorier på sin hemsida som tex: kuddar, plädar, mattor och posters. Från och med att kunden har gjort sin beställning så kan hen förvänta sig en normal leveranstid på mellan 1-3 dagar. Klarna har hand om betalningarna som sker vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning, delbetalning eller på faktura. Alla de produkterna som finns synliga inne i nätbutiken är även de produkter som finns tillgängliga i lager och går att beställa. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att inom 30 dagar göra en retur. För att göra en retur ska först kundtjänsten kontaktas och det är möjligt via mail eller telefon. 

Har du handlat hos Mjukahem?
Om du precis svarade "Ja" på den frågan så skulle vi här på OmdömesStalle bli väldigt gärna om vi fick höra dina tankar och åsikter om just Mjukahem. Du kan berätta om du tyckte om kvaliteten på produkterna som du fick hem, om du tyckte att företaget höll vad de lovade när det kom till leveranstider samt att du även kan berätta annat som du kanske skulle vilja lägga till. Kom ihåg att det är gratis att lämna en recension. 


Tips om man vill skapa en ny stil hemma.