Mitt plagg

Alla recensioner

Mitt plagg

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Mitt plagg

På många arbetsplatser runt om i Europa och i världen så får de anställda själv stå får att ha passliga arbetskläder och i synnerhet skor. Men många arbetsplatser bjuder även sina anställa på arbetskläderna så det beror lite på. Men är det så att man har fått en anställning där man själv ska stå får sina arbetskläder eller skor så måste man hitta en plats där man kan köpa just dessa produkter. Det finns olika företag och hemsidor där man både som privatperson och som företagskund kan införskaffa olika arbetskläder i alla olika storlekar. Men ett av dessa företag är Mitt plagg. De är verksamma i bland annat Sverige och hos dem kan kunderna hitta arbetsskor, vårdkläder, skräddarsydda plagg osv. 

Hur är storlekarna hos Mitt plagg? Om jag beställer kläder som företagskund, är det då några begränsningar på hur många plagg jag får köpa? Om jag har valt fel storlek, kan jag enkelt då returnera mina plagg? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner som redan har handlat hos Mitt plagg. 

Mer information om Mitt plagg
Företaget har funnits på den svenska marknaden under de senaste 25 åren och de har en egen fabrik som ligger i Bosnien där deras produkter tillverkas och sys. Företagets hemsida och nätbutik lanserades under 2007 och i dagsläget säljer företaget mellan 250 000 – 300 000 plagg per år. 

Vad erbjuder Mitt plagg sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunden möjligheten att använda en sökfunktion, samt att det finns olika produktkategorier med flera under kategorier. För att få handla via hemsidan måste man vara 18 år (eller äldre) eller ha målmans tillstånd. Kunden kan inne på hemsidan om hen vill se momsen inkluderad eller exkluderad i priset. DHL och Postnord har han om alla leveranser av kundbeställningar och den vanliga leveranstiden är mellan 2–5 arbetsdagar.  Det läggs inte till någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen om det är så att kunden handlar för mer än 2 000 kr, annars läggs det till en avgift på max 59 kr.  När kunden får hem sin produkt kan hen prova den, och skulle behovet av en retur uppstå så kan hen göra det inom 14 dagar. 

På företagets hemsida har kunderna även möjligheten att använda sig av en måttabell samt läsa igenom tvätt- och skötselråden. 

Har du handlat hos Mitt plagg?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, och där finns det svart på frågor om tex frakt, leverans samt returer och reklamationer. Kunden kan nå kundtjänsten genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle behovet av att lämna in en reklamation uppstå ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende

Har du handlat hos Mitt plagg? om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om kundtjänsten hos företaget, hur det fungerade om du möjligtvis gjorde en retur samt hur leveranstiderna var. 


Vad man ska tänka på då man köper arbetskläder.