OmdömesStalle

  Recensioner Mitt plagg

  På många arbetsplatser runt om i Europa och i världen så får de anställda själv stå får att ha passliga arbetskläder och i synnerhet skor. Men många arbetsplatser bjuder även sina anställa på arbetskläderna så det beror lite på. Men är det så att man har fått en anställning där man själv ska stå får sina arbetskläder eller skor så måste man hitta en plats där man kan köpa just dessa produkter. Det finns olika företag och hemsidor där man både som privatperson och som företagskund kan införskaffa olika arbetskläder i alla olika storlekar. Men ett av dessa företag är Mitt plagg. De är verksamma i bland annat Sverige och hos dem kan kunderna hitta arbetsskor, vårdkläder, skräddarsydda plagg osv.

  Hur är storlekarna hos Mitt plagg? Om jag beställer kläder som företagskund, är det då några begränsningar på hur många plagg jag får köpa? Om jag har valt fel storlek, kan jag enkelt då returnera mina plagg? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner som redan har handlat hos Mitt plagg.

  Mer information om Mitt plagg

  Företaget har funnits på den svenska marknaden under de senaste 25 åren och de har en egen fabrik som ligger i Bosnien där deras produkter tillverkas och sys. Företagets hemsida och nätbutik lanserades under 2007 och i dagsläget säljer företaget mellan 250 000 – 300 000 plagg per år.

  Detroit: Become Human [PS4] #06 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Mitt plagg sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunden möjligheten att använda en sökfunktion, samt att det finns olika produktkategorier med flera under kategorier. För att få handla via hemsidan måste man vara 18 år (eller äldre) eller ha målmans tillstånd. Kunden kan inne på hemsidan om hen vill se momsen inkluderad eller exkluderad i priset. DHL och Postnord har han om alla leveranser av kundbeställningar och den vanliga leveranstiden är mellan 2–5 arbetsdagar. Det läggs inte till någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen om det är så att kunden handlar för mer än 2 000 kr, annars läggs det till en avgift på max 59 kr. När kunden får hem sin produkt kan hen prova den, och skulle behovet av en retur uppstå så kan hen göra det inom 14 dagar.

  På företagets hemsida har kunderna även möjligheten att använda sig av en måttabell samt läsa igenom tvätt- och skötselråden.

  Har du handlat hos Mitt plagg?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, och där finns det svart på frågor om tex frakt, leverans samt returer och reklamationer. Kunden kan nå kundtjänsten genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle behovet av att lämna in en reklamation uppstå ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Mitt plagg? om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om kundtjänsten hos företaget, hur det fungerade om du möjligtvis gjorde en retur samt hur leveranstiderna var.


  Vad man ska tänka på då man köper arbetskläder.

  Mitt plagg
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Mitt plagg

  Din recension

  FAQ

  Är Mitt plagg ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mitt plagg. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mitt plagg?

  Mitt plagg är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mitt plagg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.