OmdömesStälle

  Recensioner Minus

  Söker man efter inspiration inom mode och trender, ja då behöver man inte söka länge. Man kan helt enkelt göra en webbsökning och söka efter ”mode 2019”, då bli man bombarderad av tusentals olika sidor med mode som innehåll. På detta vis kan man snabbt söka fram sidor som bloggar, videor, nyhetssidor, försäljning med mera. Det tredje millenniet har gjort livet bekvämare när det gäller att söka fram sidor som dessa, men också när det gäller att få fram sitt eget material på marknaden (detta är positivt för mindre företag). Mindre företag har idag lättare att få en fot in på marknaden än förr. Äger man idag en dator, surfplatta, eller smart telefon så kan man enkelt få tag i företag som man annars aldrig skulle hittat. Förr skulle man åka in till stan och därefter kolla utbudet, på samma väg kanske man såg en affisch med information om ett nytt företag. Vissa tycker att det finns en viss charm med det gamla sättet istället för att få reda på allting med hjälp av teknik. Som sagt så är det lättare än förr, och ett av dessa företag som använder dagens metoder är Minus.

  Om Minus

  Minus är ett danskt företag som fokuserar på skandinavisk design, feminin men personlig design. Dom försöker att designa på sitt eget sätt och går därför heller inte enligt trender eller mode.

  Minus dk

  Vad erbjuder Minus?

  Kläder för kvinnor som till exempel klänningar och kavajer, toppar, byxor, kjolar men också ytterkläder. Dessa plagg har en lite egen stil för att med plaggen de erbjuder så försöker de nå en viss frihet till vem man är, vad man vill eller gör. På Minus hemsida kan man beställa dessa plagg, man kan då söka enligt kategori och subkategorier. Om man vet vad man är ute efter så kan man också använda sökfunktionen. Beställningar som har ett totalvärde på mer än 100 euro har gratis frakt, men om totalvärdet på beställningen är mindre än det så kostar frakten 5 euro (detta varierar dock från land till land). Om man inte är nöjd med en vara man beställt så har man alltid 14 dagars ångerrätt. Om sista returdag är en helgdag, lördag eller söndag så flyttas sista returdatumet till nästa arbetsdag.

  Jag har en fråga, hur får jag kontakt med Minus?

  Först lönar det sig att gå in på deras hemsida och för att ta reda på om man hittar den frågan man söker efter. Om man inte hittar sitt svar där så kan man kontakta Minus via telefon eller email. Dessa kontaktuppgifter hittas också på deras hemsida under kategorin ”Contact”.

  Recensioner

  är viktiga, hurså? Jo, med hjälp av recensioner kan man som kund läsa andras erfarenheter om företag som man eventuellt kan handla med. Tänk dig att Sten har råkat ut för svindleri, skulle han valt annorlunda om han hade läst recensioner på förhand? Troligtvis. Kom ihåg en sak när man skriver en recension, den ska vara äkta. Det finns inget värre än att svartmåla ett företag, eller att skriva positivt om en negativ upplevelse.


  Minus
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Minus

  Din recension

  FAQ

  Är Minus ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Minus. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Minus?

  Minus är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Minuss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.