Minus

Alla recensioner

Minus

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Minus

Söker man efter inspiration inom mode och trender, ja då behöver man inte söka länge. Man kan helt enkelt göra en webbsökning och söka efter ”mode 2019”, då bli man bombarderad av tusentals olika sidor med mode som innehåll. På detta vis kan man snabbt söka fram sidor som bloggar, videor, nyhetssidor, försäljning med mera. Det tredje millenniet har gjort livet bekvämare när det gäller att söka fram sidor som dessa, men också när det gäller att få fram sitt eget material på marknaden (detta är positivt för mindre företag). Mindre företag har idag lättare att få en fot in på marknaden än förr. Äger man idag en dator, surfplatta, eller smart telefon så kan man enkelt få tag i företag som man annars aldrig skulle hittat. Förr skulle man åka in till stan och därefter kolla utbudet, på samma väg kanske man såg en affisch med information om ett nytt företag. Vissa tycker att det finns en viss charm med det gamla sättet istället för att få reda på allting med hjälp av teknik. Som sagt så är det lättare än förr, och ett av dessa företag som använder dagens metoder är Minus. 

Om Minus
Minus är ett danskt företag som fokuserar på skandinavisk design, feminin men personlig design. Dom försöker att designa på sitt eget sätt och går därför heller inte enligt trender eller mode. 

Vad erbjuder Minus?
Kläder för kvinnor som till exempel klänningar och kavajer, toppar, byxor, kjolar men också ytterkläder. Dessa plagg har en lite egen stil för att med plaggen de erbjuder så försöker de nå en viss frihet till vem man är, vad man vill eller gör. På Minus hemsida kan man beställa dessa plagg, man kan då söka enligt kategori och subkategorier. Om man vet vad man är ute efter så kan man också använda sökfunktionen. Beställningar som har ett totalvärde på mer än 100 euro har gratis frakt, men om totalvärdet på beställningen är mindre än det så kostar frakten 5 euro (detta varierar dock från land till land). Om man inte är nöjd med en vara man beställt så har man alltid 14 dagars ångerrätt. Om sista returdag är en helgdag, lördag eller söndag så flyttas sista returdatumet till nästa arbetsdag. 

Jag har en fråga, hur får jag kontakt med Minus?
Först lönar det sig att gå in på deras hemsida och för att ta reda på om man hittar den frågan man söker efter. Om man inte hittar sitt svar där så kan man kontakta Minus via telefon eller email. Dessa kontaktuppgifter hittas också på deras hemsida under kategorin ”Contact”.

Recensioner är viktiga, hurså? Jo, med hjälp av recensioner kan man som kund läsa andras erfarenheter om företag som man eventuellt kan handla med. Tänk dig att Sten har råkat ut för svindleri, skulle han valt annorlunda om han hade läst recensioner på förhand? Troligtvis. Kom ihåg en sak när man skriver en recension, den ska vara äkta. Det finns inget värre än att svartmåla ett företag, eller att skriva positivt om en negativ upplevelse.